Super League Nederland '16-'17; Oranjebar 1 naar 2e plaats na winst op Dibo Darts

Super League Nederland speeldag vier in teken van overwinning Oranjebar 1. Jacht op koppositie ingezet na vijf seizoenen zonder titelkansen. Oranjebar 2 grijpt weer naast winst en lijkt te leiden aan PSV-syndroom.

 

Speelronde vier stond afgelopen zaterdag op het programma voor de Super League teams. Vooral in de hoofdklasse een paar opvallende uitslagen!

Hoofdklasse
Regerend kampioen Dibo Darts ging voor het eerst sinds 20 februari 2016 weer eens onderuit. Thuis tegen een volledig uit Belgische spelers bestaande Oranjebar 1 werd met 7-3 verloren. Geert de Vos  wist een 164 finish te gooien.  De Fanatics wisten knap hun eerste punten bij elkaar te gooien in de uitwedstrijd tegen Tapperij Teun. Het werd 7-3 voor de mannen uit Weert. Xtreme Sport Tilburg wist met 7-3 te winnen bij Goudenregenbar Sterkdarts 2. Marco Flach van Goudenregenbar wist in de captainsgame nog wel een mooie 170 finish te gooien. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse werd gewonnen door DKE RW Repair ten koste van Gouden Regenbar  Sterkdarts 1 (8-2). Volgende week staat speelweek 5 gepland. Vier teams krijgen dan de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen met Dibo, dat volgende week vrij is.

Overgangsklasse B
Het is de mannen van Oranjebar 2 opnieuw niet gelukt om een of meer punten te pakken. Ondanks het goede spel in de uitwedstrijd tegen Oranjestad United bleven de punten bij de thuisploeg.  Wederom was de uitslag 6-4 in het voordeel van de tegenstander. De Zwaantjes gaan na dit weekend alleen aan de leiding. Zelf wonnen ze met 7-3 van Café Modern en in Dart Team Venlo wist thuis niet te winnen van Café Kafé. Martin Soethof haalde een punt binnen voor Café Kafé door de solo te winnen van Dave Proosten; 5-5 was de uislag waar beide ploegen niet tevreden mee waren. Red Alert Bet Kolen versloeg Hemeco d’n Beer met 8-2. Real Magic verliet de laatste plaats dankzij een 6-4 overwinning op Goudenregenbar Sterkdarts 3.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK