Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Yoeri Duijster naar zesde dagzege

Ook op speeldag 9 is Yoeri Duijster de sterkste. Nico Thissen Runner Up. Levy Frauenfelder wint verliezersronde. Mysterie Box blijft gesloten en loopt op richting €200,=.

 

Zeventien deelnemers stonden aan de oche in de Oranjebar in de week die gekenmerkt wordt door wedstrijden voor de tweede ronde van de PDB Beker. Het mocht de pret allemaal niet drukken voor de deelnemers die de kans aangrepen om van de afwezigheid van een aantal vaste waarden te profiteren in de race naar kwalificatie voor de finaledag.

 

Uit de groepsfase bleven Bjorn Brans, Hermie van Orsouw, Nico Thissen, Yoeri Duijster, Oswin Streden, Patrick Opbroek, Rick Veugelers en Gino Vos over voor de kwartfinales waarin Nico, Gino, Rick en Yoeri te sterk waren voor hun tegenstanders

 

In de halve finale kwam Yoeri deze week tegenover Gino te staan en moest in de wedstrijd alles uit de kast halen om tenslotte met een 4-3 overwinning opnieuw een finaleplaats te veroveren.  De tweede halve finale bleek een kopie van de eerste. Nico was hier de gelukkigste en stuurde Rick met 4-3 van de oche.

 

Intussen was de verliezersronde ook bij de halve finales aangeland. Joey Greijn was hier met 2-3 te sterk voor Mark Giepmans en Levi Frauenfelder versloeg Ruud Tuijtelaar met 3-1. In de finale was jeugd international Levi vervolgens veel te sterk voor Joey die met 4-1 verslagen werd zodat de troostprijs meeging naar Oss.

 

In de wedstrijd om de dagzege bleek Yoeri opnieuw onoverwinnelijk. Nico Thissen, die toch over de nodige ervaring beschikt en al jaren laat zien met de beste mee te kunnen, had niets in te brengen tegen een wederom ontketende Yoeri Duijster die met maar liefst 5-1 de zege naar zich toe wist te trekken. En passant produceerde Yoeri deze avond ook nog even 9 maximum scores waarmee hij 180-koning van de avond was. De hoogste finish ging naar Rick Veugelers die 136 wist uit te gooien. De hoge finish die de inhoud van de Mysterie Box zou oplever was 116 en die werd niet gefinished.

 

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Yoeri Duijster 2. Nico Thissen 3. Rick Veugelers en Gino Vos.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 10 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 08 november 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK