Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Rick Veugelers slaat zijn slag

Speeldag 10 OSR levert dagzege op voor Rick Veugelers. Runner Up plaats naar Davy van der Zande. Verliezersronde wordt beslist in voordeel van Fred Burger.

 

Met nog 3 speeldagen te gaan is er nog van alles   mogelijk om je te plaatsen voor de finaledag. Dat realiseerden de deelnemers aan de 10e speeldag zich heel goed waardoor er een ware strijd begon om zoveel mogelijk punten te verzamelen waardoor deelname aan de finaledag in zicht komt.

 

Allereerst moest men daarvoor dan toch de groepswedstrijden zien te overleven. Dit werd deze week gedaan door Kevin Verbakel, Ruud Tuijtelaar, Rick Veugelers, Yoeri Duijster, Gian van Veen, Kevin Lens, Levi Frauenfelder en Davy van der Zanden die vervolgens op jacht konden naar de dagzege.

 

Vervolgens werden beide Kevin’s, Gian en Ruud geëlimineerd door hun tegenstanders van wie Rick Veugelers doorstoomde naar de finale via 4-2 winst op Levi, evenals Davy van der Zande die met 4-3 te sterk was voor Yoeri in de halve finale.

 

De halve finales in de verliezersronde gingen deze keer tussen Lincy Gloudemans en Fred Burger (0-3) en Oswin Streden en Bjorn Brans (1-3). De finale om de troostprijs die aansluitend werd gespeeld leverde een 4-overwinning op in het voordeel van Fred die dus metde troostprijs aan de haal ging.

 

In de wedstrijd om de dagzege was er deze keer geen plaats voor Yoeri Duijster wat op zich al een hele verassing was in de huidige reeks van de Super Ranking. Wel vertegenwoordigt waren Rick Veugelers en Davy van der Zande. Beide spelers gingen er dan ook eens lekker voor staan om er een mooie pot van te maken. Een mooie wedstrijd werd het inderdaad en het was Rick die hierin met 5-2 aan het langste eind trok.

Met 4 maximum scores en de 133-123-120 finishes gedurende de avond was hij ook de hoogst scorende speler. De meeste 180 scores kwamen van Yoeri Duijster met 10 stuks en Peter van den Broek was 135-130-118 de koning van de hoge finishes.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Rick Veugelers 2. Davy van der Zande 3. Yoeri Duijster en Levi Frauenfelder.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 11 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 15 november 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK