Super League Nederland '16-'17; Oranjebar 1 lijkt terug van weggeweest

Oranjebar 1 na vijfde speeldag in eindelijk terug waar het hoort in Super League Nederland, namelijk bovenaan de ranglijst. Oranjebar 2 gaat onderuit en zal moeten vechten voor lijfsbehoud.

 

Speelronde vijf van de Super League Nederland door Oranjebar gevierd met een lach en en traan.

 

Hoofdklasse
Voorafgaand aan speelronde vijf hadden vier teams de mogelijkheid om naast koploper Dibo Darts, dat vrij was, te komen. Oranjebar 1 wist dat als enige te realiseren na een 8-2 thuisoverwinning op Goudenregen Bar Sterkdarts 2. Werd de Round Robbin ronde nog verloren door de mannen uit Mariahout, was het daarna toch even een ouderwets er op en erover voor de Belgisch-Nederlandse formatie. Slechts 1 punt werd nog aan de gasten uit Den Haag gegund. De beloning was een gedeelde eerste plaats op de ranglijst wat perspectieven biedt voor de rest van het seizoen. Bosgenoegen verloor met 7-3 bij Goudenregen Bar Sterkdarts 1 en Xtreme Sports en Tapperij Teun deelden de punten. Tony Martinez redde het puntje voor Xtreme door Chris Landman in de solo te verslaan. DKE RW Repair kwam met 5-1 voor bij de Fanatics, maar zag de mannen uit Weert nog langszij komen: 5-5. ‘Good old’ Patrick van Veldhoven wist Jeffrey de Zwaan te verslaan in de solopartij.

 

Overgangsklasse B
Het team Oranjebar 2 bevindt zich in zwaar weer. Na enkele ongelukkige verliespartijen liepen zij deze week in hun thuiswedstrijd tegen koploper De Zwaantjes tegen een kansloze 3-7 nederlaag aan. De Zwaantjes  zijn nog steeds zonder puntverlies in overgangsklasse B. Dart Team Venlo behield plaats twee dankzij een 10-0 zege op Café Modern. Red Alert Bet Kolen won met 6-4 bij Oranjestad United en in Doetinchem versloeg Café Kafé tegenstander Real Magic met 9-1. De laatste wedstrijd uit deze klasse eindigde in een 9-1 overwinning voor Hemeco d’n Beer op Goudenregen Bar Sterkdarts 3.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK