Super Leage Nederland: Speelronde 3 met twee thuiswedstrijden in Mariahout

Zaterdag aanstaande zullen in de Oranjebar weer 2 SLN wedstrijden worden gespeeld. De teams van SLN Oranjebar 2 en SLN Oranjebar 3 zullen hun derde speelronde afwerken in Mariahout;

 

Oranjebar 1: Vijfvoudig Hoofdklasse kampioen Oranjebar 1 zal dit weekend hun tweede wedstrijd van het seizoen spelen in de uitwedstrijd tegen Kjelvik Darts. Het team van Freek Neppelenbroek zal de opgelopen schade in de eerste ronde goed willen maken en is een serieuze concurrent voor de Oranjebar in hun jacht op de zesde titel op rij. Ook de Oranjebar mannen zullen zich willen revancheren voor de tegenvallende competitiestart dus er wordt volop vuurwerk verwacht dat ook nog eens via livestream te volgen zal zijn. Huidige koploper Café de Oale Jan kan wellicht opnieuw een favoriet pijn doen. Zij moeten op bezoek bij L&L Nederhemert 1 dat bij verlies hun kansen op het kampioenschap niet meer in eigen hand hebben. Debutant Vrijbuiter Cashino 1 kan thuis aan de bak tegen Havenzicht 1 dat de competitie goed begonnen is en stuntteam The Switch DSWN Den Haag krijgt Cafe de Schot 1 op bezoek met als inzet handhaving in de middenmoot.

 

Oranjebar 2: Oranjebar 2 moet het in Mariahout opnemen tegen promovendus Bojangles dat momenteel de tweede plaats bezit. Het tem van Eric Barten kent een geblesseerde speler, Andy Donkers maar moet in staat worden geacht deze wedstrijd te winnen met als inzet een plaats in de top vier. Koploper Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 moet het opnemen tegen Real Magic in Tilburg en zal alle zeilen moeten bijzetten om hun positie te behouden. In de middenmoot worden de wedstrijden DAS Dongen tegen HCM Dart Team Venlo en Fanatics Weert tegen Red Alert Bet Kolen gespeeld waarbij de uitslagen nagenoeg onvoorspelbaar zijn. Tenslotte komen in de onderst regionen de teams van De Zwaantjes en Koetshuis Reek tegen over elkaar te staan waarbij de Zwaantjes toch als favoriet gelden en bij winst een flink aantal plaatsen op de ranglijst zullen stijgen.

 

Oranjebar 3:  De mannen van Oranjebar 3 nemen het thuis op tegen United Leiden en zijn erop gebrand om een keer flink uit te halen. Ondanks de afwezigheid van Jimmy Hendriks zullen de overige mannen in staat moeten worden geacht een grote uitslag neer te zetten.
De meest interessante wedstrijd in deze klasse is die tussen DC Ambiance St. Jansteen en Pleintje Stampersgat. Kan het Pleintje hun koppositie handhaven of word hun plaats in de top drie overgenomen door de Belgen die graag willen terugkeren naar de Hoofdklasse. Nelly’s Café Obdam moet het opnemen tegen de andere koploper Sportcafé de Mookies in een thuiswedstrijd en kunnen zichzelf en de Oranjebar een dienst bewijzen door te winnen. Bij verlies zullen zij zich moeten opmaken voor de strijd in de onderste regionen en zal Mookies een gaatje kunnen slaan met de concurrentie. De Pepersteeg Roelofarendsveen mag thuis proberen de eerste punten te pakken tegen De Walrus Dordrecht en Café de Schot 2 Zaandam speelt een middenmoot wedstrijd tegen Sonny’s Darts.nl.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK