PDB Bekertoernooi '17-'18; Oranjebar Lions in finale tegen Happy Vogelpikkers 8 in Gasterij 't Spitje

De finalisten van de PDB Bekercompetitie ’17-’18 zijn bekend. De Oranjebar Lions zullen het deze keer opnemen tegen het team Happy Vogelpikkers 8. Als plaats van handeling op 25 april aanstaande is Gasterij ’t Spitje aangewezen.

 

Afgelopen week zijn de halve finales in het PDB-bekertoernooi ’17-’18 gespeeld waarbij de grote vraag was of er dit jaar twee teams uit de Oranjebar in de finale tegenover elkaar zouden komen te staan. Helaas ging dat feestje niet door.

 

De mannen van de Oranjebar Lions, opnieuw de grote favoriet voor het winnen van de zoveelste bekertitel, maakten weliswaar korte metten met tegenstander Bokkerijders dat met 5-8 aan de kant werd gezet maar het andere overgebleven team uit Mariahout, Oranjebar 9, kwam net te kort tegen de Happy Vogelpikkers 8 uit Gemert dat een 7-6 zege wist te boeken.

 

De PDB heeft een onafhankelijke speellocatie aangewezen om te voorkomen dat een van beide teams een thuisvoordeel heeft dus de supporters zullen een reisje moeten maken om de bekerfinale op woensdag 25 april te kunnen bijwonen in Gasterij ’t Spitje te Mierlo. De wedstrijd zal ca 20:00 aanvangen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK