Oranjebar Super Ranking #26; Wouter Vaes grijpt dagzege, Oswin Streden wordt Runner Up

Wouter Vaes (8×180 / 120-119-110) in finale te sterk voor Oswin Streden (10×180 / 147-140-122). Ruud Tijssen wint troostprijs en Mysterie Box blijft wederom gesloten.

 

Op de derde speeldag van OSR 26 werden er 18 deelnemers geteld waarvan er twee als bezetene tekeer zouden gaan. Beide spelers, Wouter Vaes en Oswin Streden, lieten zich van hun beste kant zien en maakten gedurende de avond aan hun opponenten duidelijk dat er tegen hen niets te halen was.

 

Bij de beste acht van de avond waren naast bovengenoemde ook Paul Hendrix, Erik van Manen, Levi Frauenfelder, Tom Mulder, Roy Leenders en Gian van Veen. Oswin, Levi, Wouter en Roy bleven over voor de halve finales waarin Wouter met 4-1 Levi uitschakelde en Oswin met 4-2 te sterk was voor Roy.

 

In de verliezersronde bereikten opnieuw twee dames (Tharsissia Werinussa en Kathy Geeraerts) de halve finale. Hierin wist Tharsissia met 3-2 te winnen van Mark Giepmans maar ging Kathy met dezelfde cijfers onderuit tegen Ruud Tijssen. In de daarop volgende finale om de troostprijs moest Tharsissia met 1-4 buigen voor Ruud zodat we nog immer moeten wachten op een damesoverwinning in de strijd om de troostprijs. Dit deed echter niks af aan de prestatie van Ruud die met een goed gevoel en een leuke prijs huiswaarts kon keren.

 

In de “grote” finale was er wederom sprake van een “killing battle” die net als afgelopen week over de volle negen legs werd uitgevochten. Met geweldige scores en mooie finishes wisten beide spelers elkaar tot het uiterste te drijven, dit tot groot genoegen van het aanwezige publiek. De wedstrijd ging op en neer en er was niet direct een favoriet of winnaar aan te wijzen tot het moment dat Wouter zich als eerste een kans op een dubbel creëerde en deze ook wist te benutten waarmee de score 5-4 werd en de wedstrijd in zijn voordeel werd beslist.

 

Uitslag kwalificatie dag 02; 1. Wouter Vaes 2. Oswin Streden 3. Roy Leenders en Levi Frauenfelder.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 17 april 2018 wordt de tweede kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 26 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK