Let's Play Darts ranking aanstaande zaterdag van start in de Oranjebar

Aanstaande zaterdag 21 april is het de beurt aan de Oranjebar voor de 3e kwalificatiedag van de Oranjebar & ‘t Hart van Son Let’s Play Darts Ranking; wie grijpt na Daan Groen en Stan Vos de derde wildcard voor de Top Player Competition 2018?

 

Nadat afgelopen weekend de 2e kwalificatiedag van het Let’s Play Darts dartevenement, georganiseerd door Café ‘t Hart van Son in samenwerking met de Oranjebar Mariahout in Son heeft plaatsgevonden is het nu de beurt aan de Oranjebar in Mariahout waar o.a. het winnen van de derde wildcard voor deelname aan de Top Players Competition 2018 op het spel staat.

 

Aanstaande zaterdag 21 april is de Oranjebar in Mariahout dus de plaats van handeling en kan er worden gestreden voor prijzengeld,  een wildcard voor deelname aan de TPC 2018 en punten voor de ranking waarvan de beste 32 zich plaatsen voor de finaledag en natuurlijk het prijzengeld dat bestaat uit 50% van het inschrijfgeld op iedere speeldag en de overige 50% zal worden gereserveerd voor de finaledag waar dus het zevenvoudige bedrag te verdienen valt.

 

Het toernooi start om 20:00 uur en de inschrijfkosten bedragen per deelname €10,= p.p. inclusief een consumptie. Inschrijven kan bij de locatie tot op de dag van deelname.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK