Oranjebar & ‘t Hart van Son Let’s Play Darts Ranking; aanstaande zaterdag gebeurt het in Son

Aanstaande zaterdag 07 april is de 2e kwalificatiedag van de Oranjebar & ‘t Hart van Son Let’s Play Darts Ranking; wie volgt Daan Groen op als winnaar van de dagzege en een wildcard voor de Top Player Competition 2018?

 

17 maart jongstleden werd begonnen aan het Let’s Play Darts dartevenement dat wordt georganiseerd door Café ‘t Hart van Son in samenwerking met de Oranjebar Mariahout. De eerste kwalificatiedag werd gespeeld bij Café ‘t Hart van Son, gewonnen door Daan Groen die in de finale te sterk was voor Stan Vos en zich dus verzekerde van deelname aan de TPC 2018 (wildcard voor iedere winnaar van de kwalificatiedagen). De gedeelde derde plaats was voor Dennis Gijsberts en Jan Geven die goede zaken deden i.v.m. plaatsing voor de finaledag.

 

Aanstaande zaterdag 07 april is Café ‘t Hart van Son opnieuw plaats van handeling en kan er worden gestreden voor opnieuw een wildcard voor deelname aan de TPC 2018 en punten voor de ranking waarvan de beste 32 zich plaatsen voor de finaledag en natuurlijk het prijzengeld dat bestaat uit 50% van het inschrijfgeld op iedere speeldag en de overige 50% zal worden gereserveerd voor de finaledag waar dus het zevenvoudige bedrag te verdienen valt.

 

Het toernooi start om 20:00 uur en de inschrijfkosten bedragen per deelname  €10,= p.p. inclusief een consumptie. Inschrijven kan bij de locatie tot op de dag van deelname.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK