Oranjebar Super Ranking #26; Jermaine Wattimena moet buigen voor ontketende Davy van der Zande

Davy van der Zande ook de sterkste tijdens 2e kwalificatiedag van 26e editie Oranjebar Super Ranking. Runner Up plaats voor Jermaine Wattimena. Winst in verliezersronde gaat naar Mark Giepmans.

 

De tweede speeldag van de zesentwintigste editie van de Oranjebar Super Ranking werd deze begonnen door maar liefst 22 deelnemers. Het werd opnieuw de avond van Davy van der Zande die ongenaakbaar was, o.a. door 17 maximale scores en het finishen van 160, 116 en 112. Weliswaar ontbrak de kers op de taart in de vorm van de inhoud van de Mysterie Box die gesloten bleef omdat het winnende getal, 121, niet werd gefinished.

 

De beste acht van de tweede speeldag Oswin Streden, Gian van Veen, Hermie van Orsouw, Ruud Tijssen, Davy van der Zande, Axel Goverde, Jermaine Wattimena en Levi Frauenfelder. Hiervan wisten Davy, Gian, Oswin en Jermaine zich te plaatsen voor de halve finales waarin Davy met 4-1 Gian uitschakelde en Jermaine met 4-0 te sterk was voor Oswin.

 

In de verliezersronde bereikten twee dames (Tharsissia Werinussa en Lincy Gloudemans) en twee heren (Taco van den Boogaard en Mark Giepmans) de halve finale. Hierin was Taco met 3-0 te sterk voor Tharsissia en ging Lincy met dezelfde cijfers onderuit in de wedstrijd tegen Mark. In de aansluitend gespeelde finale om de troostprijs was het vervolgens Mark Giepmans die als eerste de winnende dubbel voor een 3-4 zege wist te gooien.

 

De finale van speeldag twee was er weer eens een die in de boeken wordt vermeld als een echte “clash”. Voor een geweldige partij darts is het echt niet nodig om MvG of RvB aan de oche te hebben. Wat een geweldige scores en mooie finishes werden er in de finale geproduceerd door beide spelers!!! Er zat maar weinig tussen en de strijd ging dan ook op en neer over de volle negen legs. Deze avond stond er echter geen maat op Davy van der Zande en ondanks dat Jermaine er alles aan deed kon hij niet voorkomen dat Davy zijn tweede dagzege op rij boekte via een 5-4 overwinning.

 

Uitslag kwalificatie dag 02; 1. Davy van der Zande 2. Jermaine Wattimena 3. Gian van Veen en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 10 april 2018 wordt de tweede kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 26 (met speciale jubilleum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK