Oranjebar/PDB CLoD Qualification; Heren & Dames toernooi ongemeend spannend

Spanning loopt op bij de PDB/Oranjebar kwalificaties voor de Champions League of Darts 2014.

 

Inmiddels is de 7e kwalificatie dag van de Peeland Dart Bond voor de CLoD tickets afgerond en zijn eventuele winnaars nog niet aan te wijzen. Met nog 3 kwalificatie dagen voor de boeg zijn in alle competities uitgezonderd de junioren meerdere kandidaten voor de winst en dus zekere deelname aan de Champions League of Darts

 

Deze maandag werd het klassement bij de heren weer eens flink opgeschud en deed Joppe Bakens, die dit keer won, goede zaken waarmee hij opklimt naar de derde plaats achter Nico Thissen en koploper Davy van de Zande.

Ook bij de dames is de winnares nog lang niet zeker. Gedoodverfd favoriet Anneke Kuijten, die gisteren het damestoernooi won, zal alle zeilen bij moeten zetten om de nummer twee, Eefje van der Meijden, voor te blijven.

Bij de junioren lijken de kaarten geschut want met een voorsprong van 30 punten is Thijs van Stiphout eigenlijk niet meer in te halen door de concurrentie.

Voor de meisjes en de aspiranten is een aparte competitie opgezet bij de Boerderij in Helmond waar de winnaars uit een nog steeds groeiende groep jeugdspelers zal komen.

 

De volgende PDB/Oranjebar Champion League of Darts Qualification zal worden gespeeld 12 mei 2014 in de Oranjebar in Mariahout.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK