TPC 2014; Kwalificatie startbewijzen voor Dennis Gijsberts & Anneke Kuijten

Dennis Gijsberts en Anneke Kuijten eisen de eerste twee kwalificatie- startbewijzen voor de TOP Player Competition 2014 op.

 

Zoals eerder afgelopen week aangegeven werd gisteren de eerste van twee kwalificatieavonden gespeeld met als inzet twee startbewijzen voor de TOP Player Competition 2014.

 

De altijd goedgemutste dartliefhebber Dennis Gijsberts zag het als een uitdaging om ook een keer aan dit unieke evenement deel te nemen om zich te kunnen meten met de sterkste darters in Nederland. Aan motivatie ontbrak het de eigenaar van Team Dennis en Team Malibu niet en op karakter wist hij dan ook het door hem felbegeerde startbewijs te winnen.

 

Een speler van een heel andere categorie wilde bewijzen dat, zoals de Ladies Darts Organisation zegt, dames wel degelijk kunnen darten en ook een plaats verdienen tussen de topspelers. Semi professional en International Anneke Kuijten liet gisteren haar darts spreken met als resultaat dat zij als eerste dame, in de drie jaar dat dit evenement gespeeld wordt, deel uit zal maken van het deelnemersveld in de editie van 2014 via het winnen van het tweede startbewijs dat deze avond beschikbaar was.

 

Verder wilde de organisatie nog vier namen prijsgeven van deelnemers die een invitatie voor de TOP Player Competition 2014 hebben ontvangen.

De volgende namen zijn vrijgegeven; Braulio Roncero, Michel van der Horst, Wouter Vaes en Barry Zander.

 

Meer informatie over de TOP Player Competition kunt u vinden op deze website

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK