15e Speelweek Super League Nederland; OB 1 en OB 3 winnen in eindfase competitie

Oranjebar 1 en Oranjebar 3 blijven dankzij winst meedoen voor het kampioenschap, handhaven Oranjebar 2 wordt moeilijk na verlies.

 

In de Super League Nederland werd afgelopen zaterdag alweer speelweek 15 gespeeld. En nog steeds is er, met nog drie wedstrijden te spelen, geen kampioenen bekend.

 

Hoofdklasse
Beide teams van Oranje Bar zijn nog in de race voor het kampioenschap. Oranjebar 1 won bij Sterkdarts/L&L Nederhemert met 4-6 en staat nu vier punten achter op Kjelvik Darts. Oranjebar 3 won knap met 6-4 van Café Kremer en staat vijf punten achter de koploper met een wedstrijd minder gespeeld. Kjelvik Darts heeft op dit moment de beste papieren in de hoofdklasse. Ze wonnen zaterdag met 9-1 thuis van The Switch/DSWN Den Haag dat zonder haar basisspelers aantrad. Wanneer Kjelvik over twee weken wint bij Kremer en Oranje Bar 3 wint niet bij de Vrijbuiter, is het tweede achtereenvolgende landskampioenschap voor Kjelvik een feit. Vrijbuiter Cashino 1 heeft ook nog een minieme kans na de 7-3 overwinning op Havenzicht 1.

 

Overgangsklasse B
In overgangsklasse B blijft Real Magic de koploper. Ze wonnen met 8-2 thuis van de Fanatics uit Weert. Ook concurrent Red Alert Bet Kolen wist met 8-2 te winnen bij Oranjebar 2. Het verschil tussen beide teams blijft twee punten. Real Magic speelt nog tegen Café d’n Beer, de Zwaantjes en de Ganzerik. Red Alert Bet Kolen moet het nog opnemen tegen HCM DTV, De Romein en Café Kafé. Café d’n Beer won met 7-3 uit bij de Ganzerik en HCM Dart Team Venlo won met 7-3 van de Romein. Café Kafé haakte definitief af voor het kampioenschap. Uit tegen de Zwaantjes werd met 6-4 verloren

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK