Super League Nederland Speelronde 15: Oranjebar 3 gaat voor kans op titel in Mariahout

SLN Speelweek 14; Oranjebar 3 thuis tegen Cafe Kremer, Oranjebar 2 tegen Red Alert Bet Kolen en Oranjebar 1 speelt uitwedstrijd in Nederhemert.

 

Hoofdklasse
Beide teams van de Oranjebar in de hoofdklasse zijn nog in de race voor het kampioenschap. Oranje Bar 1 gaat morgen op bezoek bij Sterkdarts/L&L Nederhemert dat op degraderen staat waardoor de mannen uit Mariahout favoriet zijn om de punten mee naar huis te nemen. Oranje Bar 3 speelt thuis tegen Café Kremer dat twee weken geleden nog een pak op de broek kreeg van Oranjebar 1 en dus nog een appeltje met de Oranjebar heeft te schillen. Bij winst van Oranjebar 3 is een plaats in de top 3 aan het eind van het seizoen zo goed als zeker. Deze week is de Oranjebar ook supporter van The Switch/DSWN Den Haag. Kjelvik Darts kan daar een belangrijke stap zetten naar het tweede opeenvolgende landskampioenschap maar eerder dit seizoen deelden beide teams de punten. Bij winst van The Switch/DSWN Den Haag zou de laatste wedstrijd (Oranjebar 3 – Kjelvik Darts) weleens de kampioen van dit seizoen kunnen opleveren. In de laatste wedstrijd deze week ontvangt Havenzicht 1 de heren van Cashino de Vrijbuiter 1.

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 speelt dit weekend ook een thuiswedstrijd. Zij ontvangen Red Alert Bet Kolen dat nog volop in de strijd is om het kampioenschap. Voor Oranjebar 2 is winst noodzakelijk in verband met handhaving in de SLN. Real Magic deed vorige week goede zaken door directe concurrent Red Alert Bet Kolen te verslaan en speelt morgen tegen de Fanatics uit Weert. Nummer drie Café Kafé Doetinchem is ook nog in de race. Morgen spelen zij uit bij de Zwaantjes. De Ganzerik speelt thuis tegen Café d’n Beer en HCM Dart Team Venlo ontvangt aanstaande degradant de Romein.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK