Oranjebar verlengt steun aan Benito van de Pas

Oranjebar verlengt begeleiding en sponsoring van Benito van de Pas.

 

Afgelopen maandag kwam er goed nieuws voor het jeugdige talent Benito van de Pas. In een persoonlijk onderhoud, waarbij Benito zijn dank wilde betuigen aan Peter van den Broek voor de ontvangen steun in de afgelopen drie jaar door het overhandigen van een cadeaubon voor een verblijf op de saunaboot in Mill met hotelovernachting voor 2 personen, kreeg hij te horen dat de Oranjebar ook komend seizoen de “180 Machine” uit Tilburg zal ondersteunen.

 

Hierdoor weet Benito zijn deelname aan een belangrijk aantal kwalificatie toernooien gewaarborgd en kan hij zich opnieuw richten op plaatsing voor de Winmau World Masters, Lakeside World Professiona Championship en Zuiderduin Masters. Daarnaast zal Benito ook deelnemen aan de PDC Unicorn Challenge Tour om zich te plaatsen voor het WK tot 25 jaar.

 

Peter van den Broek ziet het allemaal glimlachend aan en zegt: “Het is een leuk ventje dat een aardig pijltje gooit. De echte uitdaging komend jaar zal zijn een echte vent van hem te maken. Met name mentaal is er nog wat werk aan de winkel”.

 

Dit jaar is Benito al verzekerd van deelname aan de drie televisietoernooien bij de BDO en hij staat er redelijk goed voor m.b.t. plaatsing voor de PDC WK tot 25 jaar. Daarnaast heeft hij als diverse successen gekend met het Nederlands team waarmee hij in oktober zal afreizen naar Canada voor de wereldkampioenschappen.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK