OSR 8 speeldag 4; "Terminator" Hermie van Orsouw verslaat Benito van de Pas in finale

Speeldag 4 Oranjebar Super Ranking 8; Hermie van Orsouw voor tweede week op rij de sterkste in OSR 8. Nico Thissen goed voor 7 maximum scores.

Dat de Oranjebar Super Ranking een goede training is wisten de meeste dartliefhebbers al maar nu dringt het ook bij steeds meer dames door dat dit toernooi zich prima leent als voorbereiding op Internationale toernooien. In navolging op Anneke Kuijten konden nu ook Gabrielle Kweens en de Belgische Kathy Geeraerts begroet worden.

 

Tien mannen met daaronder de blije Benito van de Pas (verlengde sponsorsteun) en Hermie van Orsouw (terug van weggeweest) moesten het samen met de drie aanwezige dames uitvechten in 4 groepen waarvan de eerste twee zich voor de KO-wedstrijden plaatsen.

 

Een mooi groepje spelers begon aan de KO-fase oftewel kwartfinale waarin we voor het eerst Niels Manuel en Kathy Geeraerts aantroffen die samen met Nico Thissen, Peter van den Broek, Anneke Kuijten, Benito van de Pas, Dennis Klamer en Hermie van Orsouw de strijd aan gingen voor een langer verblijf in het toernooi.

 

Dat bleek deze keer weggelegd voor Benito, Nico, Hermie en Peter die er deze week bovenuit staken. Peter kon zich echter niet voor de finale plaatsen; met 4-2 moest hij buigen voor Hermie die duidelijk andere plannen had. Vervolgens bleek ook de sterk scorende Nico, hij gooide vanavond maar liefst 7x 180, niet voor de finale in aanmerking te komen. Met een 132 finish besliste Benito de wedstrijd in zijn voordeel.

 

De aanwezigen gingen er een lekker voor zitten want een finale tussen Hermie van Orsouw en Benito van de Pas beloofde het nodige spektakel. Beide mannen hadden er zin in en gaven elkaar weinig toe. Toch was het Hermie die de beslisende break wist te maken en met 5-3 de wedstrijd naar zich toetrok. Het lijkt er dus op dat de man uit Oss het lek boven heeft en gesteund door 2 mooie toernooizeges op rij definitief op de weg terug is.

 

Uitslag van speeldag 4: 1. Hermie van Orsouw 2. Benito van de Pas 3. Nico Thissen en Peter van den Broek.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 06 augustus 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK