OSR 8 speeldag 3; Hermie van Orsouw te sterk voor Oswin Streeden in finale

Speeldag 3 Oranjebar Super Ranking 8; Hermie van Orsouw weet weer wat winnen is en pakt dagzege ten koste van Oswin Streeden.

Afgelopen dinsdag was er weer sprake van een ouderwetse opkomst. Maar liefst 17 darters van verschillend niveau en weer met enige dames stonden borg voor een fijne dart avond onder subtropische omstandigheden. Daar waar men in de omgeving van de camping spoelde werden de kelen in de Oranjebar tijdens het darten gespoeld met o.a. champagnesangria en vele soorten bier.

 

De groepsfase werd deze week overleefd door Davy van der Zande, Hermie van Orsouw, Ricardo Tiebosch, Oswin Streeden, Lorenzo van de Besselaar, Bobby Biemans, Anneke Kuijten en Dennis Klamer. Een mooi gezelschap dus met de nodige verassende namen en de weer aan het front teruggekeerde Anneke die nog steeds herstellende is van de ziekte van Pfeiffer maar op de weg terug lijkt te zijn.

 

De kwartfinales werden echter allemaal gewonnen door de gevestigde orde en van de zogenaamde favorieten was het alleen Davy van der Zande die deze keer moest passen. Drie PDB mannen (Bobby Biemans, Hermie van Orsouw en Dennis Klamer) en een KDO speler (Oswin Streeden) waren de halve finalisten.

 

De mannen die in de halve finale gingen zitten waren dezelfde spelers die eerder voor het meeste vuurwerk hadden gezorgd. Bobby Biemans was weer lekker bezig met 5 maximale scores en Dennis Klamer gaf even een demonstratie weg hoe je moet finishen, hij gooide zowel 160 als 164 uit tijdens deze avond. Zoals gezegd was het allemaal niet genoeg en het waren Hermie van Orsouw en Oswin Streeden die vanavond de finale zouden spelen.

 

In de finale was het Hermie die het meest gemotiveerd leek. Na afgelopen jaar weer door een diep dal te zijn gegaan en zijn verloren finale van vorige week stond het zweet wel 2 cm dik op zijn voorhoofd tijdens de wedstrijd die overigens aardig gelijk op ging. Toch was het de fanatieke Hermie die een beslissende break wist te plaatsen, daarna de beslissende dubbel wist te raken en de felicitatie van de verslagen Oswin in ontvangst kon nemen.

 

Uitslag van speeldag 3: 1. Hermie van Orsouw 2. Oswin Streeden 3. Bobby Biemans en Dennis Klamer.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 30 juli 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK