Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Davy van der Zande wint rankingdag zeven

Davy van der Zande grijpt dagzege op zevende speeldag van de Oranjebar Super Ranking ten koste van Gino Vos. Verliezersronde gewonnen door Ruud       Tuijtelaar.

 

Tweeëntwintig deelnemers in vijf groepen stonden gisteren aan de oche tijdens de zevende speeldag van OSR20. Het werd een waar 180 festival waarbij de beste vier van de avond samen verantwoordelijk waren voor maar liefst 34 maximale scores. De Mysterie Box bleef dicht; 155 werd niet gefinished. De hoogste finishes van de avond waren voor Ruud Tuijtelaar met 160 en Joey Greijn met 141.

 

Na de groepsfase bleven Patrick Opbroek, Gian van Veen, Gino Vos, Levy Frauenfelder, Yoeri Duijster, Kaj Hachmang, Davy van der Zande en Rick Veugelers over voor de kwartfinales. Vervolgens werden Gian, Levi, Kaj en Rick uitgeschakeld en begonnen aansluitend de halve finales waarin Davy met 4-1 te sterk was voor Yoeri en Gino via een 0-4 whitewash won van Patrick.

 

De overige 14 in de groepsfase uitgeschakelde spelers gingen verder met het spelen van de verliezersronde  met voor de winnaar een troostprijs. Het waren Daan Groen, Ruud Tuijtelaar, Peter van den Broek en Hein van de Einde die zich het sterkst toonden. Daan Groen had grote plannen en declasseerde Hein met 0-3 waarna Ruud een 3-1 overwinning boekte tegen Peter. Zo sterk als Daan was in de halve finale, zo moeilijk had hij het in de finale tegen Ruud. Het koste Daan deze keer teveel moeite om Ruud bij te houden en ondanks de inspanningen van Daan moest hij toezien hoe Ruud eigenlijk eenvoudig een 4-2 overwinning en daarmee de troostprijs pakte.

 

De finale van het hoofdtoernooi Kende twee meervoudige finalisten van de OSR. Davy van der Zande en Gino Vos, dat beloofde spektakel en dat werd het ook. Beide mannen scoorden de hele avond al makkelijk en ook in de finale waren er weer veel 180 scores te noteren. Davy was echter het meest effectief in zijn dubbels waardoor hij via een 5-3 overwinning op Gino toch weer een dagzege pakte tijdens een OSR reeks. Davy was uiteindelijk net als tegenstander Gino en nummer drie Yoeri goed voor negen maximum scores terwijl de andere nummer drie, Patrick er zeven in het bord prikte.

 

Uitslag kwalificatie dag 7; 1. Davy van der Zande 2. Gino Vos  3. Yoeri Duijster en Patrick Opbroek

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 8 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 26 oktober 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK