Oranjebar Super Ranking Ranking 20; Yoeri Duijster pakt vijfde dagzege

Speeldag 8 van Oranjebar Super Ranking 2; Yoeri Duijster weer terug als winnaar. Hermie van Orsouw wordt Runner Up en troostfinale gaat naar Bjorn Brans.

 

Je hebt van die dagen dat alles meezit en het regent van de maximum scores en hoge finishes. En er zijn dagen dat het allemaal net niet valt zoals tijdens de achtste speeldag van de 20e Oranjebar Super Ranking. Slechts een gering aantal maximum scores en weinig hoge finishes waarmee niets wordt afgedaan aan de mooie 150 van Hermie van Orsouw en 146 van Randy Oosterbruggen. Weinig kans op het winnende getal (125) voor de Mysterie Box die dan ook gewoon bleef staan.

 

Het mocht allemaal het speelplezier van de deelnemer niet beïnvloeden; in de groepsfase gingen 16 deelnemers fanatiek van start en wisten Ruud Tuijtelaar, Mark Giepmans, Yoeri Duijster, Gian van Veen, Hermie van Orsouw, Davy van der Zande, Peter van den Broek en Roy Oetelaar zich te plaatsen voor de kwartfinales waar Mark, Yoeri, Davy en Hermie hun wedstrijd in winst om wisten te zetten.

 

In de halve finale kwam Yoeri tegenover Davy te staan en overrompelde zijn tegenstander met een 4-0 zege. De andere halve finale ging dus tussen Hermie en Mark en het was “Terminator Hermie” die weer eens als vanouds aan het spelen was waardoor de uitslag 1-4 werd in het voordeel van de man uit Oss.

 

In de halve finale van de verliezersronde was Kaj Hachmang met 1-4 te sterk voor Leon Kellenaar en versloeg Bjorn Brans met 4-0 de moedige Lincy Gloudemans. In de aansluitend gespeelde finale was Bjorn vervolgens ook een maatje te groot voor Kaj; met een 4-1 zege stelde Bjorn de troostprijs veilig.

 

In de grote finale dacht het publiek een spannende wedstrijd te gaan zien maar kwamen bedrogen uit. Yoeri Duijster, die inmiddels al zijn zesde finale in deze reeks van de Super Ranking speelt was dubbel gemotiveerd daar hij zijn vijfde dagzege wilde grijpen maar ook revanche wilde voor de Nederlaag die hij in de groepsfase moest slikken van tegenstander Hermie van Orsouw. Aan de andere kant had Hermie vanavond o.a. in de halve finale laten zien dat hij het spelletje nog niet verleerd is. In de wedstrijd liet Yoeri zich echter niet meer foppen en gunde hij Hermie maar een leg voordat hij met een 5-1 overwinning zijn vijfde dagzege zeker stelde en zijn gram haalde op zijn tegenstander.

 

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Yoeri Duijster 2. Hermie van Orsouw 3. Mark Giepmans en Davy van der Zande.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 9 van de Oranjebar Super Ranking 20 wordt gespeeld op dinsdag 01 november 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK