Super League Nederland '16-'17; dubbel verlies voor Oranjebar

Speeldag twee van Super League Nederland seizoen ’16-’17 brengt spelers geen geluk. Het werd een dagje “alles net niet” met voor beide teams een verloren wedstrijd als resultaat.

 

Afgelopen zaterdag speelden de deelnemers van het Super League seizoen ’16-’17 hun tweede wedstrijden. Voor een aantal teams de kans om e.e.a. recht te zetten. Hieronder een overzicht.

Hoofdklasse
Xtreme Sports Tilburg gaf zijn debuut in de hoofdklasse direct glans door bij Oranjebar met 3-7 te winnen. De Tilburgers traden aan met hoofdzakelijk ex-Oranjebar spelers. De mannen uit Mariahout waren erg ongelukkig in hun wedstrijden en alle foutjes werden direct afgestraft door de nieuwkomers in de hoofdklasse. Regerend kampioen Dibo Darts wist met 8-2 te winnen van de Fanatics Weert en met dezelfde cijfers won Gouden Regen Bar Sterkdarts 2 van Gouden Regen Bar Sterkdarts 1. Tapperij Teun won knap zijn eerste thuiswedstrijd met 6-4 van Bosgenoegen. De beslissende solopartij werd gewonnen door Ron Wisniewski ten koste van Martijn Kleermaker.

Overgangsklasse B
Ook Oranjebar 2 ging thuis onderuit. Tegenstander Eetcafé Modern won met 2-8 nadat ook hier de thuisploeg weinig geluk kende. Oranjestad United kon een 5-3 voorsprong niet omzetten in een overwinning tegen Café Kafé Doetinchem. Martin Soethof redde een punt voor het team uit Doetinchem door Frans Harmsen te verslaan. De Zwaantjes en Dart Team Venlo zijn het seizoen sterk begonnen met twee overwinningen. De Zwaantjes wonnen afgelopen zaterdag met 9-1 van Gouden Regen Bar Sterkdarts 3 en Dart Team Venlo versloeg Hemeco met 7-3. De Tilburgse derby tussen Red Alert Bet Kolen en Real Magic werd met 6-4 gewonnen door de thuisploeg. In de beslissende solo zette Jeffrey Sparidaans Kurt van de Rijck opzij.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK