Oranjebar Super Ranking 36; Dagzege speeldag 3 gaat naar Oswin Streden na finalewinst op Stijn Donkers

Dagzege op derde speeldag van de 36e Oranjebar Super Ranking is voor Oswin Streden na zwaar bevochten finalewinst op Stijn Donkers. De winst in de troostfinale gaat na spannende strijd naar Peter van den Broek en Annemarie van Kaathoven weet zich beste dame van de avond.

 

Op de derde speeldag van de 36e Oranjebar Super Ranking konden deze week achtien deelnemers worden begroet. Ondanks dat er een aantal vaste toppers ontbraken was er nog voldoende kwaliteit aanwezig om er een spannend toernooi van te maken tijdens een gezellige avond.

 

Na de groepfase bleven Roel Geelen, Patrick van Osch, Oswin Streden, Wouter Vaes, Danny Schellekens, Stijn Donkers en Dennis van der Steen over  om de halve finales te spelen wat resulteerde in een wedstrijd tussen Oswin Streden en Dennis van der Steen (4-2) en een match tussen Stijn Donkers en Wouter Vaes welke tot het gaatje ging met uiteindelijk een 4-3 uitslag op het bord. Good old Oswin dus weer eens in de finale tegen de in vorm zijnde Stijn.

 

In het toernooi om de troostprijs was deze week Peter van den Broek de gevierde man, niet door zijn altijd goede humeur en gevoel voor een feestje maar dit keer echt door zijn prestaties. Na in de halve finale met 3-1 te hebben afgerekend met Frans Dirks kwam “Peerke” in de finale tegenover zijn maat Dennis Gijsberts te staan die in zijn halve finale met 0-3 had gewonnen van “Buurman” Erik van Engeland. In de finale om de troostprijs werd de vriendschap tussen beide finalisten even terzijde geschoven en ging het hard tegen hard met een beslissende 7e leg tot gevolg. Hierin wist Peter van den Broek zijn tegenstander te verschalken en kon hij de door hemzelf beschikbaar gestelde troostprijs ophalen bij de bar.

 

De finale om de dagzege ging ook deze derde speeldag weer over het maximale aantal legs. Oswin Streden en Stijn Donkers maakten er een leuke wedstrijd van die meermalen beide kanten op kon gaan maar telkens weer door een van de spelers in het spoor werd getrokken. In de negende en laatste leg trok Oswin deze keer aan het langste eind en hield daarmee Stijn van zijn eerste dagzege af. Oswin maalde daar niet om en omarmde de 40 ranking punten die deze dagzege opleverde in zijn jacht op een plaats op de finaledag.

 

Het winnende getal, 130, werd ook deze week niet gefinished zodat de Mistery Box opnieuw gesloten bleef en er volgende week weer een nieuwe kans is voor de deelnemers op het winnen van de inhoud.

 

Maximum scores:
1x 180 door Wouter Vaes en Roel Geelen
3x 180 door Stijn Donkers en Dennis Gijsberts
6x 180 door Oswin Streden

Hoge finishes:
101 door Dennis van der Steen
104 door Wouter Vaes
106 door Dhanesh Misier
110 door Dennis van der Steen
118 door Roel Geelen
118 door Patrick van Osch
120 door Patrick van Osch

 

Uitslag OSR#36 kwalificatie dag 03; 1. Oswin Streden 2. Stijn Donkers 3. Denis van der Steen en Wouter Vaes.

 

De volgende kwalificatie dag voor de 36e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt  gespeeld op dinsdag 22 maart 2022. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK