Super League Nederland Speelronde 12: Overwinning Oranjebar levert 2e plaats in tussenstand op

Oranjebar SLN 1 op koers naar 1e plaats en kampioenschap na thuisoverwinning op Bosgenoegen. 6-4 winst is voldoende om door te stijgen naar 2e plaats op de ranglijst.

 

Afgelopen zaterdag stond er weer een volledige speelronde op het programma voor de Super League Nederland (SLN) competitie. Veel wedstrijden gingen gelijk op en dat leverde mooie partijen op.

Het regent dit seizoen 170-finishes tijdens de landelijke competities. Afgelopen speelronde werd de Big Fish door maar liefst 5 spelers gegooid: Davyd Venken, Jurjen v/d Velde, Roberto van Daele, Mike Olde Kater en Wesley van Osch. Daan Bastiaansen gooide met 8 stuks de meeste 180-ers.

Hoofdklasse
Het team Oranjebar 1 heeft de strijd om de (voorlopige) tweede plaats gewonnen,  door thuis in Mariahout tegenstander en directe concurrent Bosgenoegen met 6-4 te verslaan. Na de teamgame te hebben gewonnen werd de voorsprong door de Oranjebar mannen uitgebreid in de singles. In de eerste twee koppels stribbelden de mannen uit Ermelo nog even tegen maar in de laatste koppelwedstrijden werd de overwinning voor de Oranjebar veilig gesteld. In de captainsgame wist Co Stompe nog een puntje te scoren door te winnen van Barry Zander. Café De Dissel won in Leiden hun wedstrijd met 8-2 van Café Sante. Team Winsum Sneek staat na een moeizame start nu keurig vierde, ze wonnen met 8-2 van DKE RW Repair. De Derby van Brabant werd een prooi voor de mannen van ‘t Vrijthof Allstars, ook zij wonnen met 8-2 van deDartshop. Twenty Six Urk won ten slotte van Fanatics Weert en heeft daardoor nog alle kans op handhaving.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK