Oranjebar Super Ranking 35; Danny Schellekens de beste tijdens kwalificatiedag 3

Danny Schellekens wint finale thriller en daarmee de dagzege op kwalificatiedag 3 van de OSR. Patrick van Osch te sterk voor Roland Stokmans in finale om de     troostprijs.

 

In week drie van de 35e Oranjebar Super Ranking kon een leuke groep dartspelers begroet worden om te strijden voor de ranking punten met betrekking tot plaatsing voor de finaledag. Natuurlijk behoort een eventuele dagzege en/of de inhoud van de Mysterie Box ook altijd als doel voor de deelnemers alhoewel de winnaars hiervan beperkt zijn. Zo bleef de Mysterie Box gesloten want de winnende 102 finish werd niet uitgegooid.

 

De halve finales van deze week waren Axel Goverde versus Youri Dirks (4–0) en Oswin Streden versus Danny Schellekens (1-4) nadat eerder ; Ahmet Tümer, Davy van der Zande, Dennis van Steen en Roel Geelen in de kwartfinale waren uitgeschakeld. In de finale gingen beide spelers vervolgens volle bak. Misschien was het niet altijd topdarts maar zeker was het spannend daar de kemphanen elkaar niets wilde toegeven. Nadat de stoom van de baan was verdwenen bleek Danny Schellekens de gelukkigste door de winnende leg uit te gooien en Axel Goverde als Runner Up met 5-4 van de oche te sturen

 

Bij het toernooi om de troostprijs kon er deze week worden genoten van een echtelijke strijd tussen de nog maar kort met elkaar getrouwde Roland en Pernilla Stokmans; zij troffen elkaar in de halve finale, die vervolgens werd gespeeld over de maximale aantal legs, met als resultaat een nipte winst voor Roland. De andere halve finale ging tussen Stefan Willaart en Patrick van Osch en was geen wedstrijd; 0-3 Whitewash winst voor Patrick. Vervolgens maakte Patrick ook in de finale korte metten met Roland, die slechts een leg gegund werd, door met 4-1 te winnen.

 

Uitslag OSR#35 kwalificatie dag 03; 1. Danny Schellekens 2. Axel Goverde 3. Oswin Streden en Youri Dirks

.

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De vierde kwalificatie dag van de 35e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 19 oktober 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK