Wouter Vaes wint 4e kwalificatiedag van de Road to PDC Q-SCHOOL 2022, Barry Zander Runner Up

Wouter Vaes noteert via derde finaleplaats in de Road to PDC Q-SCHOOL 2022 zijn tweede dagwinst. Runner Up kwalificatiedag #4 Barry Zanderplaats zich voor de finaledag met kans op de PDC Q-School 2022.

 

De 4e  kwalificatiedag voor de Road to PDC Q-School 2022 is afgelopen zaterdag gespeeld. Uit het deelnemersveld van 18 spelers waren het Wouter Vaes (voor de derde keer) en Barry Zander die de finale wisten te halen. Hierin wist Wouter met 6-2 te winnen van Barry. Voor hem is het de tweede overwinning in deze ranking waar hij nu fier aan de leiding staat in de tussenstand. Barry is met zijn eerste deelname ook gelijk geplaatst voor de finaledag.

 

Inmiddels zijn er zes spelers geplaatst voor de finaledag en kunnen zich dan verzekeren van een deelnamebewijs inclusief verblijf voor de PDC Q-School 2022; Wouter Vaes, Dennis Klamer, Joey Greijn, Stijn Donkers, Oswin Streden en nu ook Barry Zander. De tussenstand in de ranking kunt u hier terug vinden. Met de wetenschap dat de winnaar van het tussenklassement zeker is van een deelnamebewijs inclusief de verblijfkosten lijkt Wouter Vaes op dit moment hiervoor de favoriet hoewel er nog drie kwalificatiedagen gespeeld moeten worden waarin de concurrentie hem kan proberen te achterhalen.

 

De eerstvolgende kwalificatiedag, nummer vijf, zal worden gespeeld op Zaterdag 23 OKTOBER 2021 om 13:00 uur. Het maximale aantal deelnemers is vastgesteld op 48. Inschrijven is vanaf heden mogelijk.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK