De Oranjebar zoekt 1e Divisie dartspelers/speelsters; ga jij het avontuur aan?

De Oranjebar in Mariahout is op zoek naar nieuwe spelers en teams voor deelname aan de Peelland Dart Bond dartcompetitie seizoen 2021-2022 en met name spelers/speelsters voor deelname in de 1e Divisie van de PDB-competitie.

 

De Oranjebar opent haar deuren voor een ieder, jong of oud, heer of dame, speler of bestaand team om deel uit te gaan maken van de legendarische groep Oranjebar darters en deel te nemen aan de halve PDB dartcompetitie die januari 2022 van start gaat. De inschrijving voor de competitie 2021-2022 is geopend vanaf 08 oktober 2021 tot 21 november 2021 en zal in een half seizoen worden afgewerkt.

 

Teams
Ook complete bestaande teams zijn van harte welkom om volgend seizoen de kleuren van de Oranjebar te verdedigen. Dit geldt zowel voor prestatie als recreatie teams waar gezelligheid (wordt gegarandeerd) voorop staat. De Oranjebar biedt geïnteresseerde teams de mogelijkheid om op iedere doordeweekse dag hun thuiswedstrijd te spelen.

 

Spelers (M/V)
Op dit moment verwachten wij een aantal mutaties in de bestaande teams. Wij willen eventueel vrijkomende plaatsen graag invullen met nieuwe spelers. Speel je al competitie en zoek je nog een leuke locatie voor je team, dan ben je van harte welkom. De Oranjebar zou het ook leuk vinden als zij een team kunnen inschrijven dat alleen bestaat uit dames. Dit team kan natuurlijk competitief zijn, maar ook een groep dames die er gewoon even gezellig tussen uit wil is van harte welkom.

 

Dus dartliefhebbers wacht niet langer en beleef het Oranjebar dartgevoel en ervaar de combinatie van gezelligheid, spelplezier en winnen.

 

 

 

 

Aanmelden kan vanaf vandaag in de Oranjebar, per e-mail peter@oranjebar.nl of per telefoon +31 61 255 40 42.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK