Super League Nederland Speelronde 02: Oranjebar SLN 1 boekt ruime op Vrijthof All Stars in Oirschot

Oranjebar SLN 1 revancheert zich in uitwedstrijd tegen Vrijthof All Stars. Achterstand op leiders in de tussenstand bedraagt 3 punten.

 

Afgelopen zaterdag stond speeldag 2 voor de Super League Nederland op het programma.
Net als in speelweek 1 werd ook dit weekend weer de 170-finish gegooid. Ditmaal wisten zowel Kevin Mast als Dennie Olde Kalter de Big Fish te raken. Maar ook de prestatie van Luc Peter verdient zeker de aandacht, hij wist afgelopen zaterdag maar liefst 8 keer een 180-score te noteren en Jan Huiskes deed liet 7 keer 180 noteren.

 

SLN Hoofdklasse:
Oranjebar SLN 1 herstelde zich sterk na de nipte nederlaag in speelweek 1 en wist dit weekend hun tweede wedstrijd met 8-2 te winnen van ’t Vrijthof Allstars. Bosgenoegen wist na hun overwinning op de openingsdag ditmaal Team Winsum Sneek te verslaan met 2-8 in Friesland. Ook Café de Dissel behaalde een tweede overwinning bij deDartshop (3-7), waardoor het samen met Bosgenoegen ongeslagen koploper blijft. DKE RW Repair en Café Sante Leiden wisten zich beiden knap te revancheerden na de valse seizoenstart, met een 6-4 overwinning op respectievelijk Twenty Six Urk en Fantastic Weert. Hierdoor volgen maar liefst 5 teams de koplopers op voet, met 3 punten. Terwijl Twenty Six Urk, Fanstic Weert en deDartshop in speelweek 3 vol aan de bak moeten om aan te haken bij de middenmoot. Speelweek drie voor de Super League Nederland staat op 30 oktober gepland.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK