Oranjebar Super Ranking #30; Benito van de Pas 4e winnaar van dagzege tijdens kwalificatiedag 8

Achtste kwalificatiedag Oranjebar Super Ranking bol met maximale scores en hoge finishes. Benito van de Pas pakt dagwinst bij terugkeer naar waar het voor hem allemaal begon. Yoeri Duijster Runner Up en Andre Duijster wint troostfinale.

 

Op de achtste kwalificatiedag van de 30e Oranjebar Super Ranking zagen we opeens een oude bekende terug. Meervoudig winnaar van de dagzege en zelfs van een aantal edities van de OSR, Benito van de Pas, had de weg naar Mariahout teruggevonden. Tezamen met ander kanonnen zoals Jermaine Wattimena, Yoeri Duijster, Kevin Verbakel en Davy van der Zande was een mooie dartavond voor de toeschouwers gegarandeerd.

 

Na de groepsfase bleven deze week Kevin Verbakel, Tim Elshof, Davy van der Zande, Jos Rovers, Yoeri Duijster, Yoeri Derks, Benito van de Pas en Jermaine Wattimena over om verder te strijden om de dagzege. In de halve finale stonden Benito en Davy evenals Yoeri Duijster en Kevin tegenover elkaar nadat de kwartfinales het eindstation was geworden voor Yoeri Derks, Jermaine, Jos en Timo. Beide halve finalewedstrijden eindigden in een 4-1 overwinning voor de finalisten van de 8e kwalificatiedag, Yoeri Duijster en Benito van de Pas.

 

In de verliezersronde met o.a. Oswin Streden, Peter van den Broek en Lincy Gloudemans zagen we Andre Duijster en Oswin Streden tegenover elkaar staan om te bepalen wie er met de troostprijs vandoor zou gaan. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een nipte 4-3 overwinning voor Andre Duijster.

 

De match van de avond werd, zoals dat ook hoort, de finale om de dagzege. Benito van de Pas (deze avond 6×180 en 170-140-138 finishes) was hierin te sterk voor Yoeri Duijster (deze avond 5×180 en 120-109 finishes) die met 2-5 ten onder ging. Nadat eerder tijdens de 30e editie van de OSR de dagzeges alleen voor Yoeri Duijster (3) en Davy van der Zande (3) gereserveerd leken hebben we na afgelopen week met Jelle Klaasen nu met Benito een vierde winnaar in deze reeks.

De Mysterie Box bleef ook vandaag weer gesloten. De voor het openen benodigde 167 finish werd niet uitgegooid dus blijft de inhoud opnieuw een week verborgen.

 

Uitslag OSR#30 kwalificatie dag 8; 1. Benito van de Pas 2. Yoeri Duijster 3. Davy van der Zande en Kevin Verbakel

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 09 van de Oranjebar Super Ranking 30 gespeeld op dinsdag 09 juli 2019 aanstaande. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK