Oranjebar Super Ranking #30; Jelle Klaasen pakt tweede zege, ditmaal ten koste van Levi Frauenfelder

Negende kwalificatiedag OSR #30 levert Jelle Klaasen 2e dagzege op. Levi Frauenfelder Runner Up. Winst in verliezersronde gaat naar Oswin Streden ten koste van Yoeri Derks. Mysterie Box blijft dicht.

 

De negende kwalificatiedag van de 30e Oranjebar Super Ranking ging van start met tweeëntwintig deelnemers waarbij slechts twee dames waren terug te vinden maar ook alle vier de winnaars die deze editie tot nu toe kende. Yoeri Duijster, Benito van de Pas, Jelle Klaasen en Davy van der Zande waren allen present om te strijden voor de dagzege en een mogelijke plaats op de finaledag.

 

Nadat de nummers 1 & 2 van de vijf groepen bekend waren moest er eerst shoot-outs worden gespeeld tussen de daarvoor aangewezen spelers waarbij de verliezers niet meer mee mochten doen aan de kwartfinales. Deze keer werden Peter van den Broek en Timo Elshout degene die net voor het interessant zou worden uitgeschakeld. De acht spelers die wel naar de kwartfinale gingen waren Davy van der Zande, Rick Veugelers, Yoeri Duijster, Axel Goverde, Benito van de Pas, Jelle Klaasen, Levi Frauenfelder en Karsten Boelens. Van dit achttal wisten Rick, Jelle, Davy en Levi zich te plaatsen voor de halve finales waarin Jelle met 4-2 te sterk was voor Davy en Levi zich naar de finale speelde via een 1-4 overwinning op Rick.

 

In de verliezersronde zagen we Yoeri Derks, Oswin Streden, Ruud Tijssen en Lincy Gloudemans terug in de halve finale. Oswin had er weer zin in en greep een plaats in de troostfinale via een 3-1 overwinning op Ruud, hij kreeg daarin gezelschap van Yoeri die met 0-3 whitewash Lincy van de oche stuurde. In de finale echter werd Yoeri zelf op een whitewash nederlaag getrakteerd door Oswin die er binnen een mum van tijd 4-0 van maakte en met de troostprijs richting Eindhoven ging.

 

De finale van de avond leek in niets op het spektakel van afgelopen week toen Benito van de Pas en Yoeri Duijster tegenover elkaar stonden. Deze week was er echter geen sprake van een wedstrijd daar het verschil tussen de finalisten veel te groot was. Jelle Klaasen was deze avond weer in goede doen (10×180 en 150-101 finishes) en tegenstander Levi Frauenfelder moest het antwoord hierop schuldig blijven. Met een 5-1 overwinning pakte Jelle zijn tweede dagzege tijdens de 30e editie van de Oranjebar Super Ranking.

 

Uitslag OSR#30 kwalificatie dag 9; 1. Jelle Klaasen 2. Levi Frauenfelder 3. Davy van der Zande en Rick Veugelers.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 10 van de Oranjebar Super Ranking 30 gespeeld op dinsdag 16 juli 2019 aanstaande. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK