Oranjebar Super Ranking #25; Dag winst voor Levi Frauenfelder, Kevin Verbakel Runner Up

Levi Frauenfelder grote winnaar van 10e speeldag OSR 25. Kevin Verbakel Runner Up. Troostfinale gewonnen door Erik van Engeland. Winnende finish voor Mysterie Box (152) wordt niet gegooid.

 

De laatste fase van de 25e editie van de Oranjebar Super Ranking is aangebroken en met nog 3 speeldagen te gaan was het dus voor een aantal spelers noodzakelijk om tijdens de 10e speeldag extra inspanning te doen voor een goed resultaat met het oog op plaatsing voor de finaledag.

 

Vierentwintig deelnemers stonden afgelopen dinsdag dan ook aan de oche en omdat de kanonnen Jermaine Wattimena en Yoeri Duijster ontbraken was er dus een mooie gelegenheid voor de outsiders om deze dag met de eindzege naar huis te gaan.

 

Na in de kwartfinale te hebben afgerekend met Axel Goverde, Tharsissia Werinussa, Leon Kellenaar en Gian van Veen waren Levi Frauenfelder vs Erik van Manen en Kevin Verbakel vs Ruud Tuijtelaars de wedstrijden die in de halve finale gespeeld werden. Levi (4-1 winst) en Kevin (3-4 winst) bleven vervolgens over voor de finale.

 

In de strijd om de troostprijs wisten Marjolein Nooijens, Erik van Engeland, Barry Hubers en Jaap Schapendonk zich te plaatsen voor de halve finales. Erik was hierin via 3-1 winst verantwoordelijk voor de uitschakeling van Marjolein en Barry veroverde een finaleplaats door met 2-3 te winnen van Jaap. In de aansluitend gespeelde finale was Erik met 4-2 te sterk voor Barry waarmee de troostprijs meeging naar Beek en Donk.

 

De finale om de dagzege tussen Levi Frauenfelder en Kevin Verbakel zou dan het klapstuk van de avond worden. Helaas, helaas voor het publiek dacht het jeugdtalent Levi daar anders over. De jeugdinternational walste met maar liefst 5-1 over de toch ervaren te noemen Kevin Verbakel heen. Een mooie overwinning die Levi best mag vieren en zeker bij moet schrijven op zijn al zo lange erelijst.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Levi Frauenfelder 2.Kevin Verbakel 3. Ruud Tuijtelaars en Erik van Manen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 06 maart 2018 wordt de elfde (en voorlaatste) kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 25 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK