Super League Nederland; Oranjebar 1 blijft winnen, titel komt dichterbij

Elfde speelronde van de Super League Nederlands levert wederom winst op voor Oranjebar 1 waarmee koppositie blijft behouden. Oranjebar 2 kon door auto ongeval niet in actie komen.

 

Afgelopen weekend werd speelronde 11 afgewerkt in de Super League Nederland. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 boekte opnieuw een overwinning. Op bezoek bij H&S de Zwaantjes werd het een degelijke 2-8 waardoor prolongatie van de titel in zicht blijft. H&S de Zwaantjes ziet op hun beurt de veilige zevende plaats verder uit zicht raken. De meest in het oog springende wedstrijd in de hoofdklasse ging tussen de nummers 2 en 3 van de ranglijst, Nitro Darts Sneek en Fanatics Weert. Bij een Limburgse overwinning konden zij in punten gelijkkomen met de Friezen, maar dat gebeurde niet. Het team uit Sneek was oppermachtig en won met 9-1 en blijft door de overwinning druk houden op de koploper Oranjebar 1. Zowel Bosgenoegen (8-2 tegen Xtreme Sport Tilburg) als Pinkster Devils (4-6 tegen Tapperij Teun Wapenveld) wonnen hun partij en het verschil met de zevende plek is nu zeven punten. Tot slot wist de hekkensluiter Team Prima Darts opnieuw geen punten te pakken. DKE RW Repair was met 3-7 te sterk.

 

Overgangsklasse B
In de overgangsklasse B werd Oranjebar 2 getroffen door pech. Een auto ongeluk (zonder gewonden) noodzaakte de mannen uit Mariahout om de wedstrijd uit te stellen. Hemeco-D’n Beer Rosmalen en Dart Team Venlo hebben geen fouten gemaakt in de strijd om de kampioenstitel. Het team uit Rosmalen had geen moeite met EDC Team SuperLeague (2-8) en de koplopers uit Venlo wonnen knap het lastige uitduel tegen Red Alert Bet Kolen (3-7). Red Alert Bet Kolen is mede door de nederlaag de derde positie in de competitie kwijt. Café Kafé Doetinchem pakte de drie punten tegen Dorpsherberg No Fear (7-3) en bezet nu die derde plek. Onderin de ranglijst heeft naast EDC Team SuperLeague en Dorpsherberg No Fear ook Eetcafé Modern geen punten gepakt. Oranjestad United was met een miniem verschil te sterk: 4-6.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK