Super League Nederland; SLN Oranjebar 1 verstevigd leidende positie, SLN Oranjebar 2 speelt gelijk

Oranje Bar 1 wint kraker in de Hoofdklasse tijdens twaalfde speelronde van de Super League Nederland. Oranjebar 2 speelt gelijk in de jacht op de nummer 3 positie in Overgangsklasse B.

 

Afgelopen weekend werd speelronde 12 afgewerkt in de Super League Nederland. Inmiddels is het tijd dat de mannen van de jongens worden gescheiden.

 

Hoofdklasse
Hét affiche van de twaalfde speelronde in de hoofdklasse was het duel tussen de nummers 1 en 2, Oranjebar 1 en Nitro Darts Sneek. De Brabanders gingen met een voorsprong van drie punten het duel in en zijn erin geslaagd die voorsprong uit te bouwen. Zoals een topper betaamt, was het een ontzettend spannende partij, waarbij de beslissing pas in de captainsgame viel. Bij een 5-4 stand streed Jan Dekker van Sneek voor een gelijkspel, terwijl Andy Beatens van de Oranjebar de drie punten kon binnenspelen. Dat laatste gebeurde: de Belg won met 4-1, waardoor Oranjebar 1 de wedstrijd met 6-4 won.

Achter Nitro Darts Sneek deed Fanatics Weert goede zaken. Zij zijn, dankzij een 8-2 zege op Tapperij Teun Wapenveld, de Friezen genaderd tot twee punten. Ook Xtreme Sport Tilburg kon de tweede plek tot twee punten naderen, maar zij verloren nipt van DKE RW Repair met 6-4. In de kelder van de hoofdklasse heeft Team Prima Darts een pijnlijke nederlaag geleden. Zij speelden een thuiswedstrijd tegen de nummer 8, H&S de Zwaantjes, en kunnen de punten erg goed gebruiken. Ze verloren echter met 1-9. Tot slot speelden Bosgenoegen en Pinkster Devils tegen elkaar. Bosgenoegen won die partij: 3-7.

 

Overgangsklasse B
Ook Oranjebar 2 moest een thuiswedstrijd spelen in de kolkende dartlocatie waarin tegelijkertijd de topwedstrijd van het 1e team werd gespeeld. Het duel tussen middenmoters Oranjebar 2 en Red Alert Bet Kolen eindigde onbeslist; 5-5. De top drie in de overgangsklasse B heeft geen fouten gemaakt. Dart Team Venlo won met Eetcafé Modern met 7-3, Hemeco-D’n Beer Rosmalen verpulverde Dorpsherberg No Fear met 10-0 en Café Kafé Doetinchem was ’t Haspeltje met 6-4 de baas. Omdat ook EDC Team Super League geen punten wist te pakken (9-1 vs Oranjestad United) is er zowel in de kop als in de staart van de ranglijst niets veranderd.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK