Oranjebar Super Ranking #23; Yoeri Duijster boekt "whitewash" zege op Jermaine Wattimena

Yoeri Duijster neemt heft in handen met dagwinst tijdens speeldag 5. Jermaine Wattimena krijgt Whitewash om de oren in finale. Winst in verliezersronde naar Paul Hendrix.


Met vier groepen werd afgelopen dinsdag begonnen aan de vijfde speeldag van de OSR 23. De acht beste die overbleven waren dit keer Lincy Gloudemans, Wim Donkers, Yoeri Duijster, Davy van der Zande, Oswin Streden, Jermaine Wattimena, Peter van den Broek en Mark Giepmans.

 

In de halve finales stonden vervolgens Yoeri en Davy (8x 180) tegenover elkaar in een wedstrijd die met 4-2 naar Yoeri ging en in de andere halve finale werd Jermaine de winnaar na een nipte 4-3 overwinning op Oswin. Een herhaling van de finale van afgelopen week was het vooruitzicht.

 

Van de deelnemers in het veriezerstoernooi bleven Tom Mulder, Paul Hendrix, Vinnie Besselaar en Leon Kellenaars over in de halve finale. Paul en Vinnie wisten zich voor de finale te plaatsen, beide via een 3-1 overwinning op hun tegenstander. In de troostfinale die volgde bleek Paul de gelukkigste in een partij tegen Vinnie die tot het gaatje ging. Met 4-3 werd Paul de winnaar

 

De finale van het hoofdtoernooi was een herhaling van die van afgelopen weel et dien verstande dat de rol van beide finalisten nu omgedraaid was. Dit keer was Yoeri Duijster (7x 180) de man die alle foutjes afstrafte en iedere kans aangreep om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Jermaine had vandaag geen verweer tegen het spel van Yoeri en moest zowaar een 5-0 “Whitewash” nederlaag slikken wat hem niet vaak overkomt. Voor Yoeri telde de punten en het eerherstel na de nederlaag van afgelopen week.

 

Uitslag kwalificatie dag 5; 1. Yoeri Duijster  2. Jermaine Wattimena 3.  Oswin Streden en Davy van der Zande.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 5 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 18 juli 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK