Oranjebar Super Ranking #23; Jermaine Wattimena naar zege via winst in finale op Yoeri Duijster

 

Jermaine Wattimena bevestigd goede vorm met zege tijdens vierde speeldag van de Oranjebar Super Ranking 23. Yoeri Duijster eindigt als Runner Up. Winst in troostfinale gaat naar Oswin Streden.


Opnieuw een twintigtal spelers konden dinsdag worden begroet bij de vierde speeldag van de OSR 23 die toch doorging ondanks de afwezigheid van uitbater “Peerke” die even een “break under the Sun” genoot. Zoals altijd werd er begonnen met het spelen van een groepsfase waarna de nummers 1 en 2 van iedere groep doorstromen naar de kwartfinales.

 

De acht beste van deze week waren; Bobby Biemans, Yoeri Duijster, Levi Frauenfelder, Mike Brands, Davy van der Zande, Jeffrey Brands, Jermaine Wattimena en Roy Otten. Hiervan bleven Roy, Yoeri, Bobby en Jermaine over voor de halve finales waar het verschil tussen de latere finalisten en hun tegenstanders toch wel groot was.  Eerst walste Jermaine met 4-1 over Bobby heen waarna Yoeri zelfs met 0-4 wist te winnen van Roy.

 

Wat natuurlijk niet vergeten mag worden om te vermelden is dat Bobby Biemans langzamerhand weer het gevoel terug krijgt na zijn lange afwezigheid, iets wat o.a. bewezen werd door de 170 die Bobby wist uit te gooi. Dit was wel zuur voor Jos Rovers die et een 160 finish voor even uitzicht had op de hoogste finish van de dag. De voor de Mysterie Box benodigde finish van 128 werd deze avond niet gegooid.

 

In het verliezerstoernooi stonden drie heren en een dame tegenover elkaar in de halve finales. Ruud Tijssen moest het opnemen tegen Oswin Streden en kwam van een koude kermis thuis; 1-3 in het voordeel van Oswin. De volgende wedstrijd ging tussen Tharsissia Werinussa en Jos Rovers. Ook hier eindigde het duel in 3-1,in het voordeel van Jos wel te verstaan waardoor Tharsissia nog steeds wacht op haar eerste finale tijdens de OSR. Aansluiten werd de finale tussen Oswin en Jos gespeeld waarin Oswin nog maar eens een keertje liet zien hoe het spelletje gespeeld wordt. Zonder mededogen werd ieder foutje van Jos afgestraft door Oswin die met 1-4 de winst en de troostprijs in zijn zak stak.

 

In de grote finale ging het vervolgens dezelfde kant op in het duel tussen Jermaine en Yoeri. Beide mannen hebben natuurlijk al vaker de dagzege meegenomen en weten dus hoe een finale te winnen. Vandaag was het echter niet de dag voor Yoeri want hij moest lijdzaam toezien hoe Jermaine meerdere legs wist te finishen terwijl hij dacht nog een kans te krijgen. Jermaine finishte bijna alles en gooide vanavond maar liefst vier 110+ finishes. Yoeri kon niets anders doen als zijn lot accepteren en ging met een 5-2 verlies van de oche. Jermaine zat er niet mee en was blij met weer 40 punten voor de rankingstand in zijn jacht op een plaats in de finaledag.

 

Uitslag kwalificatie dag 4; 1. Jermaine Wattimena  2. Yoeri Duijster 3.  Bobby Biemans en Roy Otten

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 5 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 11 juli 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK