Kwartfinale dit jaar eindstation tijdens Landelijke Kampioenschappen vor OB Lions en OB6

Oranjebar teams doen zichzelf tekort tijdens Nederlandse Divisie Kampioenschappen. Zowel Oranjebar 6 als de Oranjebar Lions sneuvelden in de kwartfinales.

 

 

 

Vandaag stonden in Nijkerk de Landelijke Divisiekampioenschappen op het programma voor ere- en eerste divisieteams. 47 teams kwamen naar Nijkerk om te spelen om de felbegeerde titels.

Eerste divisie
In de 1e divisie verschenen 23 teams aan de start in sporthal Corlaer in Nijkerk. In de kwartfinale wisten de AlMaLam (DVS) te winnen van Oranjebar 6 (PDB); 4-2. Hoewel de eindstand anders doet vermoeden waren beide teams aan elkaar gewaagd en had de eindstand ook in het voordeel van de Oranjebar kunnen zijn ware het niet dat zij op de cruciale momenten weinig geluk kenden. Aloë Masters (RDB) was te sterk voor Gouv (SDC) met 4-3 en Underdogs (DORA) lieten geen punt liggen tegen Mokummers (FDB). Triple Udi (DVO) was de laatste halve finalist door via een beslissende teamgame te winnen van Team Status (DOGD). In de halve finale won Aloë Masters met 4-3 van AlMalam en was Tripple Udi te sterk voor Underdogs met 4-1. In de finale was het ontzettend spannend en werd het 3-3. Aloë Masters bleken de masters van de teamgame, want ook de derde beslissende teamgame op rij werd gewonnen en daarmee het Nederlands Kampioenschap.

Uitslagen

Eredivisie
In de eredivisie werd er begonnen met acht poules van drie waarbij alle poulewinnaars doorgingen naar de kwartfinale. In de kwartfinales won Xtreme Sports (TDV) in een partij van hoog niveau van Fifth Division (DSWN) 4-2. The Marvels (RD) waren te sterk voor Ramses Sjaffies (DBBR) en Sporthoek United (SDC) versloeg de Manhattan Players (KDO): 4-2. De laatste kwartfinale werd gewonnen door ’t Ouwe Vat (FDB) ten koste van de Oranje Bar Lions (PDB) dat vijf matchdarts verspeelde: 4-3. In de halve finale won Xtreme van The Marvels met 4-1 en was ’t Ouwe Vat duidelijk beter dan Sporthoek United: 4-0. De finale was net als in de eerste divisie erg spannend. Uiteindelijk vond ’t Ouwe Vat als eerste de beslissende dubbel in de teamgame en werden de Friesen kampioen van Nederland!

Uitslagen

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK