Laatste kans op finaleplaatsen TOP Player Competition 2017

Vierentwintig deelnemers voor de TPC finaledag zijn bekend en na vanavond zal het volledige deelnemersveld worden gecompleteerd met nog zes gekwalificeerde spelers en twee Wildcards voor deelname op donderdag 27 juli om te strijden voor de hoofdprijs.

 

Vanavond zullen opnieuw een flink aantal spelers aanwezig zijn in de Oranjebar om deel te nemen aan de laatste kwalificatiedag van de TOP Player Competition 2017 met als doel plaatsing voor de finaledag waar een hoofdprijs van €750,= en een wildcard voor deelname aan de H7S ’t Zwaantje Masters.

 

De beste zes spelers van de avond mogen zich bij de reeds eerder geplaatste Gian van Veen, Fabian de Groot, Henri van Berkel, Levi Frauenfelder, Dennis Klamer, Sven Verdonck, Dennis Gijsberts, Tonny Veenhof, Geert de Vos, Peter van den Broek, Wouter Vaes, Dennis Misier, Oswin Streden, Kevin Verbakel, Jefrey Sparidaans, Kyana Frauenfelder, Erik van Engeland, Rick Veugelers, Jermaine Wattimena, Ruud Tuijtelaars, Alexander Merkx, Yoeri Duijster, Hermie van Orsouw en Carlo van Cleef voegen om deel te nemen aan de finaledag.

 

Deelnemen aan de TOP Player Competition 2017 is mogelijk via het spelen van een van de in totaal vijf kwalificatie toernooien waarvan vandaag, donderdag 20 juli  de laatste wordt gespeeld. Er zal om 20:15 uur worden gestart. Het kwalificatie toernooi is voor iedereen toegankelijk die een kans wil maken om het op te nemen tegen verschillende regionale, landelijke en internationaal presterende topspelers. De deelnemers, die zich meermalen konden inschrijven, zullen vanavond een compleet toernooi afwerken via een poulesysteem gevolgd door knock-out wedstrijden. De zes besten van iedere kwalificatiedag weten zich verzekerd van deelname aan de finaledag. Op de finaledag zullen de 30 gekwalificeerde spelers en twee spelers via een wildcard strijden om de titel van TOP Player 2017, het bijbehorende prijzengeld en een deelnamebewijs voor de finaledag van de H&S ’t Zwaantje Masters 2017.

 

Deelnemers kunnen zichzelf voor iedere kwalificatieavond tot 19:45 uur (telefonisch of per mail peter@oranjebar.nl) inschrijven bij uitbater Peter van den Broek in de Oranjebar te Mariahout. De inschrijfkosten bedragen €5,= per persoon per deelname.

 

Meer informatie over dit unieke evenement terug vinden op de website www.oranjebar.nl .

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK