Oranjebar Super Ranking #18; Davy vd Zande wint, Roel Donkers neemt leiding over

Oranjebar Super Ranking 18; Davy van der Zande klopt Barry Zander in finale. Roel Donkers wordt3e maar grijpt leiding in tussenstand. Zege in verliezersronde gaat naar Bjorn Brans.

 

Deze week waren 22 dartspelers afgekomen op de tweede kwalificatiedag van de 18e editie van de Oranjebar Super Ranking. Hierbij een aantal nieuwe gezichten die tijdens de avond voor verrassende uitslagen verantwoordelijk waren. De hoogste finish ging naar Terminator Hermie van Orsouw en Bjorn Brans wist de meeste maximum scores te produceren (9x 180).

 

In de groepsfase bleken Nico Thissen, Roel Donkers, Gian van Veen, Davy van der Zande, Wouter Vaes, Barry Zander, Wim Donkers en Randy Oosterbruggen de sterkste Zij mochten zich opmaken voor de knock-out fase van het toernooi terwijl de overige deelnemers succes konden najagen in de verliezersronde.

 

Wouter, Barry, Roel en Davy wisten hun kwartfinales te winnen waarna er in de halve finales twee keer een zelfde uitslag op het bord stonden. Zowel Barry Zander als Davy van der Zande wisten hun wedstrijd met 4-2 te winnen waarna beiden even konden uitrusten in afwachting van de grote finale.

 

De finale van de verliezersronde bracht Oswin Streden (na 3-2 winst op Mark Giepmans) en Bjorn Brans (3-0 overwinning op Stefan Kemps) tegenover elkaar. Bjorn was de hele avond al goed op dreef (9x 180) en stond Oswin in de finale slechts een leg toe waarna hij met 4-1 de winst greep.

 

De finale van het hoofdtoernooi kreeg een extra dimensie met twee spelers van het eredivisie team Oranjebar Lions die elkaar de loef probeerde af te steken. Uiteindelijk was Davy van der Zande het meest effectief en ging de 3-5 winst naar de man uit Schijndel.

 

Uitslag kwalificatie dag 2; 1. Davy van der Zande 2. Barry Zander 3. Wouter Vaes en Roel Donkers.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt gespeeld op dinsdag 08 maart 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK