Isle of Man International Darts Festival 2016 met zes Oranjebar spelers

Het Villa Marina, Douglas op het  Isle of Man speelt wederom gastheer voor het Isle of Man International Darts Festival dat van 10-13 maart 2016 wordt gehouden. Het festival trekt spelers uit de hele wereld. De essentie van het festival is een mix van serieuze concurrentie en leuke sfeer.

 

Het evenement werd voorheen gerund door Les Frankrijk van L.F. Promotions. Nadat dit jaar voor de eerste keer een openbare aanbesteding voor de organisatie werd uitgeschreven zal het festival in 2016 door de Engeland Darts Organisation (EDO) worden georganiseerd. Nieuwe promotor Howard Miller uit het EDO organiserende team zei:
‘Anticiperend op editie 2016 is het al een voorsprong dat het evenement groeit. We kijken ernaar uit om samen met de Isle of Man te bouwen op de stevige fundamenten het Festival heeft al. We zijn ook blij te kunnen aankondigen dat PokerStars, de meest populaire online poker site in de wereld, als hoofdsponsor van het International Darts Festival 2016 kan worden geïntroduceerd.’

 

De Oranjebar wordt dit jaar vertegenwoordigt door een zestal heren, te weten; Wouter Vaes, Willem Mnadigers, Peter van den Broek, Davy van der Zande, Geert de Vos en Rick Veuglers. Zij zullen de kleuren van de Oranjebar verdedigen tijden s deelnames aan twee single toernooien evenals aan een aantal andere dartevenementen die tijdens het festival worden georganiseerd.

U kunt up-to-date met de laatste Festival nieuws op het Isle of Man Darts Festival Facebook-pagina te houden.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK