Super League Nederland Speelronde 12: Oranjebar 2 speelt gelijk tegen koploper, Oranjebar 1 verliest ruim

Beide Oranjebar teams spelen goede wedstrijd maar slechts Oranjebar 1 wordt beloont met winst. Oranjebar 2 krijgt met verlies niet waar het recht op had.

 

Afgelopen weekend was het tijd voor speelweek 12 van de Super League Nederland. Beide Oranjebar teams moesten op bezoek bij hun tegenstander.


 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 liep tegen een 6-2 zeperd op bij De Kleine Eik DSWN Den Haag. Alle singles en de eerste drie koppels werden beslist in de laatste leg. Vijf van deze zeven partijen werden gewonnen door de De Kleine Eik DSWN Den Haag. De Hagenezen klommen dakzij deze overwinning naar de tweede plaats. De Oranjebar houdt ondanks dit verlies uitzicht op een plaats in de top drie maar moeten het kampioenschap dit seizoen vergeten. Koploper Dibo Darts ging op bezoek bij hekkensluiter Red Alert Bet Kolen. Dankzij een 4-6 zege behouden zij de koppositie en zijn ze hard op weg naar de derde opeenvolgende titel in de hoofdklasse. Er werd nog een wedstrijd in Den Haag gespeeld, namelijk Goudenregenbar Sterkdarts 2 tegen Bosgenoegen. In de beslissende solo stelde de bezoekers een punt veilig; uitslag 5-5. Goudenregenbar Sterkdarts 1 pakte een belangrijke overwinning in Emmen. Ze wonnen met 4-6 bij de Rietplas.

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 wist zijn tegenstander, koploper De Zwaantjes pijn te doen. De Eindhovenaren verslikte zich de mannen uit Mariahout die na een 5-3 achterstand wisten terug te komen tot 5-5. Kevin Verbakel wist de beslissende solo te winnen van Willem Mandigers. De Fanatics hadden kunnen profiteren, ware het niet dat zij zelf ook gelijk speelde. Uit tegen Café Kafé kon de wedstrijd in het voordeel van de Fanatics worden beslist maar deze kans werd niet benut. De winnaar van het weekend werd zodoende Real Magic dat met 9-1 won bij Eetcafé Modern. Real Magic staat nu naast de Fanatics op de tweede plaats. Beide teams hebben drie punten achterstand op de Zwaantjes. Op 26 maart gaan de Zwaantjes op bezoek bij Real Magic. Tenslotte waren er in deze klasse overwinningen voor Hemeco d’n Beer en Dart Team Venlo. Hemeco versloeg met 7-3 Goudenregenbar Sterkdarts 5 en met dezelfde cijfers won DTV bij Oranjestad United.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK