Super League Nederland Speelronde 11: Oranjebar 1 noteert maximale winst, Oranjebar 2 verliest nipt

Beide Oranjebar teams spelen goede wedstrijd maar slechts Oranjebar 1 wordt beloont met winst. Oranjebar 2 krijgt met verlies niet waar het recht op had. 

 

Afgelopen zaterdag alweer speelweek 11 van de Super League Nederland. Zowel Oranjebar 1 als Oranjebar 2 speelde een thuiswedstrijd in Mariahout.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 wist een ruime 10-0 zege te boeken op Café de Schot. De mannen uit Mariahout lijken wakker geschud uit hun winterslaap en gaven de bezoekers geen enkele kans. Mede door zes keer 180 en een 152 finish van Vincent Kamphuis won koploper DiboDarts met 7-3 van Café de Rietplas. Bosgenoegen wist de tweede plek niet te behouden door een gelijkspel tegen de Kleine Eik DSWN Den Haag. Bosgenoegen stond met 5-3 achter en zal dus achteraf blij zijn met een punt. Martijn Kleermaker wist de beslissende solo te winnen van Vincent van der Meer. Goudenregenbar Sterkdarts 2 won het onderlinge treffen met team 1 met 8-2. Door deze overwinning staan zij nu tweede achter DiboDarts.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 ging met 6-4 onderuit in de thuiswedstrijd tegen Real Magic.  Hiermee deden zij zichzelf tekort want het goede spel gaf eerder recht op een gelijkspel. De dubbels werden in de solo echter niet gevonden waardoor het zuur van de verlies in de mond achter bleef. Koploper de Zwaantjes heeft zich hersteld van de nederlaag tegen de Fanatics. Uit tegen de nummer vier Dart Team Venlo werd met 8-2 gewonnen. De concurrentie blijft het ook goed doen. De Fanatics wonnen met 7-3 in eigen huis tegen Oranjestad en Café Kafé schreef ook weer een overwinning bij. Uit tegen Sterkdarts Goudenregenbar 5 werd het 4-6. Hemeco d’n Beer en Eetcafé Modern deelden de punten.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK