Oranjebar Super Ranking #16; leuke avond met 2 Whitwash finales, 170 finish en winnaar Davy van der Zande

Oranjebar Super Ranking #16; Davy van der Zande boekt ‘whitewash’ overwinning op Hermie van Orsouw in finale. Ruud Tuijtelaars de beste in de verliezersronde.

 

Deze week wisten 17 deelnemers de weg te vinden naar de Oranjebar Super Ranking #16. Voor het eerst sinds weken waren er geen nieuwe gezichten te begroeten zodat iedereen precies wist wat hen te wachten stond. Mooi was dat de lokale helden Roel Donkers en Kevin Verbakel respectievelijk 170 en 164 wisten te finishen.

 

Via de groepsfase wist Ray Ruiters zich verassend te kwalificeren voor de kwartfinales evenals jeugdtalent Mike Brands die steeds constanter wordt in zijn spel en zich niet meer laat piepelen door de grote mannen. Zij kregen gezelschap van Kevin Verbakel, Davy van der Zande, Bjorn Brans, Roel Donkers, Hermie van Orsouw en Dennis Klamer. De overige spelers mochten gaan strijden voor de troostprijs in de herkansing.

 

De sterke mannen van de avond waren deze keer Oswin, Kevin, Roel en Davy die vervolgens in de halve finales tegen elkaar uitkwamen. Een saillant detail was wel dat dit de derde week op rij dezelfde spelers betreft die zich plaatsen voor de halve finales. Kevin Verbakel was op oorlogspad en plaatste zich als eerste voor de finale door Oswin Streden met 2-4 te verslaan. Zijn tegenstander werd Davy van der Zande die ternauwernood met 4-3 wist te winnen van Roel Donkers.

 

In de verliezersronde moesten Niels Jansen (0-3) en Patrick van Hoof (1-Zoals zo vaak waren het toch vier gelouterde spelers die zich plaatsten voor de halve finales. Hierbij drie spelers die zich in de 16e editie van dit toernooi al wekenlang binnen de top vier weten te spelen, Roel, Davy en Kevin kregen deze week echter gezelschap van Hermie van Orsouw die een goede avond beleefde. Hij wist zelfs door te dringen tot de finale nadat hij Roel Donkers met 3-4 wist te verslaan. De tweede finalist werd Davy van der Zande die het onderonsje met Kevin Verbakel met 4-2 won.

 

Van de spelers uit de herkansing bleven Paul Geven, Ruud Tuijtelaars, Randy Oosterbruggen en Johnny Vos over voor de halve finale. Hierin waren Ruud (3-2 winst) en Johnny (3-2 winst te sterk voor hun opponenten en in de aansluitend gespeelde finale was het Ruud die met een 4-0 ‘whitewash’ overwinning Johnny aan de kant zette.

 

In de finale van het hoofdtoernooi bleek als snel dat het öp” was bij Hermie van Orsouw. Ondanks dat de Ossenaar deze avond 6 maximumscores wist te produceren lukte het in de finale allemaal niet meer en profiteerde Davy door leg na leg op zijn naam te schrijven. Het resultaat was dat ook de finale in een ‘whitewash’ overwinning eindigde voor de winnaar van inmiddels alweer de achtste kwalificatiedag. Davy van der Zande deed gewoon waarvoor hij gekomen was, namelijk winnen.

 

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Davy van der Zande 2. Hermie van Orsouw 3. Kevin Verbakel en Roel Donkers.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking #16 wordt gespeeld op dinsdag 06 oktober 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK