Invasie van Oranjebar speler tijdens Luxembourg Open 2016

Maar liefst 17 Oranjebar spelers aankomend weekend op jacht naar winst tijdens het Louxembourg Open 2016. 12 heren, 2 dames en drie jeugdspelers gaan voor Winmau World Masters 2016 deelnamebewijs.

 

Na een jaar te zijn weggeweest van de Internationale toernooikalender van de BDO is het Louxenbourg Open weer terug op de BDO invitatielijst. De 6e editie die wederom gespeeld zal worden in Luxemburgse Clervaux telt weer mee voor maar liefst drie invitatietoernooien te weten de Winmau World Masters, de Lakeside World Professional Championships en de Finder Masters. Vanwege de diverse “cut” datums van de diverse rankings is het evenement het eerste toernooi van de Finder ranking, het laatste voor de Lakeside (Main list en West European Region list)en kan er door de winnaars van de singletoernooien een deelnamebewijs worden gewonnen voor de Winmau World Masters van 2016.

 

De kaarten voor deelname aan de Lakeside World Professional Championships 2015 zijn grotendeels geschud en voor de deelnemende Oranjebar spelers is er wat dat betreft weinig te halen. Afgelopen week stelde Willem Mandigers zijn deelname veilig en Geert de Vos wist zich al langere tijd zeker. Michel van der Horst is al enige tijd uit vorm en kon het tij ook in de afgelopen weken niet keren waardoor hij kwalificatie via de Main list is misgelopen. Voor Michel resten er nog twee kansen namelijk het winnen van de Winmau World Masters 2015 of de finale halen van de Lakeside Qualifications aankomende maand.

 

Aan de jacht op een goed resultaat tijdens de Luxembourg 2015 zal namens de Oranjebar worden deelgenomen door de volgende spelers;

Bij de Heren singles staan de Nederlanders Michel van der Horst-Patrick Morelissen-Peter van den Broek-Barry Zander-Willem Mandigers- Roel Donkers-Wim Donkers-Davy van der Zande en Wouter Vaes aan de oche evenals de Belgen Sven Verdonck-Sven Wens en Geert de Vos.

Bij de Dames singles gaan Anneke Kuijten en Tharsissia Werinussa voor succes en

Bij de junioren zullen de door de Oranjebar gesponsorde spelers Mike Brands-Jaimy van Bavel en Javanico Jansen proberen de winst en het daaraan vastzittende deelnamebewijs voor de Winmau World Masters 2016 naar zich toe te trekken.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK