10 Oranjebar spelers reizen deze week af naar Hull voor o.a. de Winmau World Masters

De Oranjebar zal door 4 Nederlandse heren, 5 Belgische heren en 1 Nederlandse dame vertegenwoordigt worden tijdens de Winmau World Masters en uitgezonderd Willem Mandigers en Geert de Vos ook deelnemen aan de Lakeside Qualifications.

 

Zoals gewoonlijk in de afgelopen jaren staat in de eerste week van oktober veel op het spel voor dartspelers die het voorgaande seizoen hun best hebben gedaan zich op een of andere wijze te kwalificeren voor de creme de la creme van de BDO. Wederom in Hull (UK) zullen deze week namelijk de Winmau World Masters worden gespeeld waarvan de winnaars zich wereldkampioen darts mogen noemen. Ook zullen deze week de Lakeside Qualifications worden gespeeld waarbij de finalisten zich kunnen verzekeren van d laatse deelnamebewijzen voor de Lakeside World Professionals. Dit jaar zullen alle evenementen worden gespeeld in de geweldige Hull City Hall waar voorheen alleen de finales werden gespeeld.

 

Een aantal van de gekwalificeerde Oranjebar spelers heeft zich al meerdere jaren weten te plaatsen voor deze (misschien we l de belangrijkste) week van de waarheid. Willem Mandigers, Geert de Vos, Anneke Kuijten en Michel van der Horst weten wat ze te wachten staat en zijn bekend met al het moois dat Hull de spelers te bieden heeft naast het spelen van darts.

 

Voor de overige spelers is het een nieuwe ervaring en zij zullen na het meemaken van dit spektakel komend seizoen nog harder hun best doen om hier volgend jaar weer aanwezig te kunnen zijn. Naast Patrick Morelissen hebben zich  maar liefst 5 nieuwe spelers die per dit seizoen pas voor de Oranjebar uitkomen weten te plaatsen; Barry Zander, Sven Wens, Sven Verdonck, Roger Janssen en Kenny Neyens zullen na deze week een wereldervaring rijker zijn.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK