Oranjebar Super Ranking 14; Wouter Vaes grijpt titel, Nico Thissen Runner Up

Finaledag van van de Oranjebar Super Ranking 14 levert winst op voor Wouter Vaes, Nico Thissen eindigt als Runner Up en Mike Beikens is de beste in bonustoernooi.

 

De organisatie waande zich even in 2013 tijdens de beginjaren . Een enorm aantal bezoekers en deelnemers kon worden begroet tijdens de finale dag van de 14e editie. Naast de 16 uitgenodigde spelers en de twee reservisten waren er nog 12 spelers afgekomen op het dartspektakel waar voor die bewuste groep extra spelers ook een bonustoernooi werd georganiseerd. Om de avond compleet te maken moest er ook nog een competitiewedstrijd worden afgewerkt door het team Oranjebar 3 zodat het aantal aanwezigen inclusief supporters tot ruim 60 opliep.

 

Voor de 14e finaledag werd gekozen voor een dubbel knock-out format zodat iedere uitgenodigde speler minimaal 2 wedstrijden speelde. De mannen die vanavond het beste darts lieten zien waren Wouter Vaes, die zich zonder te verliezen in de finale speelde en Nico Thissen, die in zijn eerste wedstrijd nog onderuit ging tegen Wouter maar vervolgens geen wedstrijd meer verloor. Het resultaat was dat beide heren elkaar opnieuw troffen in de finale waarbij Nico voor de opdracht stond om twee keer te winnen als hij de titel wilde opeisen.

 

De finale zou inderdaad over twee wedstrijden gaan want Nico Thissen trok de wedstrijd met 5-3 naar zich toe en hield hiermee zijn kans op de toernooiwinst open. Wouter Vaes dacht hier heel anders over en deed er in de beslissende wedstrijd nog een schepje op. Hoewel het deze avond ontbrak aan een noemenswaardig aantal maximale scores of hoge finishes waren er toch heel veel legs die tussen in 12 en binnen de 15 darts gefinished werden. Dit was ook in de beslissende wedstrijd het geval en het was Wouter die net even scherper was als Nico en zodoende de eindoverwinning op de 14e finaledag pakte.

 

Uitslag Finaledag OSR 14;

1. Wouter Vaes

2. Nico Thissen

3. Davy van der Zande en Kevin Verbakel

5. Roel Donkers, Yoeri Duijster, Wessel Driessen en Ruud Thijsen

 

De eerste kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking XV wordt gespeeld op dinsdag 12 mei 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK