Oranjebar Super Ranking 13; Danny van Klompenburg man van de avond

Oranjebar Super Ranking 13; Dagezege op zevende speelavond naar Danny van Klompenburg. Tweede plaats voor Roel Donkers.

 

Deze week konden opnieuw zestien deelnemers worden begroet met deze keer zelfs drie dames die met zijn allen zorgden voor een gezellige avondje darts.

 

De groepsfase zorgde zoals altijd voor de eerste schifting. De drie deelnemende dames, Jacqueline Jansen, Eefje van der Meijden en Kelly Streef, troffen het niet want ondanks hun uiterste inspanning troffen zij allen minimaal twee sterke heren in deze fase waardoor geen van hen zich wist te plaatsen voor de knock-out wedstrijden. Degene die dit wel lukte waren deze week; Jan Reuvers, Danny van Klompenburg, Erik van Engeland, Roel Donkers, Junni Ruiter, Oswin Streden, Javanico Jansen en Bjorn Brans.

 

In de halve finales waren Oswin, Roel, Bjorn en Danny de sterksten waarna de halve finales tussen Danny van Klompenburg vs Bjorn Brans en Roel Donkers vs Oswin Streden konden worden afgewerkt. Danny beleefde een zeer goede avond en was met 4-1 te sterk voor Bjorn. Vervolgens liet Roel zien dat hij langzaam weer in vorm komt en sneed met een 4-0 zege de weg naar de finale af voor Oswin.

 

Met een finale tussen Danny van Klompenburg en Roel Donkers zou de zevende speelavond van de OSR #13 dus worden afgesloten. Het werd een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige spelers die de maximale 9 legs zou duren. Roel wist deze avond 3x 180 en een 120 finish te gooien maar kwam uiteindelijk net iets te kort tegen Danny die deze avond goed was voor 4x 180 en een 119 finish waardoor de dag winst naar Danny van Klompenburg ging.

 

Uitslag van speeldag 7: 1. Danny van Klompenburg 2. Roel Donkers 3. Bjorn Brans en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 13 wordt gespeeld op dinsdag 23 december 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.test

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK