Super League Nederland Speelronde 8: Oranjebar 1 & 2 spelen gelijk, Oranjebar 3 blijft verliezen

Oranjebar 1 vergeet te winnen, Oranjebar 2  sprokkelt een punt en Oranjebar drie in grote problemen na vijfde verlies.

 

Met speelweek 8 werd afgelopen weekend de Super League Nederland competitie voor 2014 afgesloten. Voor de teams van de Oranjebar komt de winterstop als geroepen om zich te kunnen bezinnen hoe het tij te keren.

 

Hoofdklasse
In Emmen speelde kersverse koploper en debutant Café de Rietplas en het voormalig onaantastbare Oranjebar 1 met 5-5 gelijk. Na de koppels leek het erop dat de volle winst naar de mannen uit Mariahout zou gaan maar Jan Dekker wist tegen Geert de Vos het belangrijke gelijkspel voor Café de Rietplas veilig te stellen. Oranjebar 3 moest het in Mariahout opnemen tegen het nog puntloze Café de Schot uit Zaandam. Na 3 succesvolle seizoenen is Oranjebar 3 het spoor volkomen bijster zo lijkt het want opnieuw wisten zij niet te winnen. Café de Schot wist met een 3-7 overwinning de volle drie punten te pakken waarmee Oranjebar 3 naar de laatste plaats werd verwezen en voor degradatie gevreesd moet worden. Ook bij Dibo Darts tegen Vrijbuiter Cashino 1 bleef het 5-5 en in Scheveningen wist The Switch DSWN Den haag een 3-5 achterstand tegen Café Kremer alsnog om te buigen naar een 5-5 einduitslag.

 

Overgangsklasse B
In de overgangsklasse B is een bijrol weggelegd voor Oranjebar 2 maar geeft de wijze waarop door  het team gelijk werd gespeeld tegen Dart Team Venlo hoop op handhaving in deze klasse, Weliswaar bevindt Oranjebar 2 zich nog op de voorlaatste plaats maar het vertoonde met het vertoonde spel moet het mogelijk zijn om in 2015 voldoende punten te kunnen pakken. Koploper Red Alert bet Kolen is de favoriet voor het kampioenschap en wist hun wedstrijd tegen Café Ambiance opnieuw met 2-8 overtuigend te winnen. Op 5 punten achterstand staat achtervolger De Zwaantjes dat met 6-4 maar nipt wist te winnen van Sterkdarts Goudenregenbar 2. In Weert kwamen de Fanatics tekort tegen Café Kafé Doetinchem dat er met de 4-6 zege van door ging. L&L Nederhemert versus Café dn Beer Rosmalen eindigde in 5-5.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK