Super League Nederland Speelronde 7: Oranjebar 2 en Oranjebar 3 weten niet te winnen

Oranjebar 2 krijgt pak slaag, Oranjebar 1 vrij en Oranjebar 3 verliest opnieuw met 6-4.

 

Afgelopen zaterdag werd speelweek 7 van de SuperLeague afgewerkt. Koploper Dibo Darts verslikte zich in Café Kremer en Café de Rietplas klimt daardoor naar de tweede plaats. In de overgangsklasse maakten de koplopers geen fout.

 

Hoofdklasse
In de wedstrijd tussen DIBO Darts en Café Kremer ging het tot 3-3 gelijk op, daarna nam Café Kremer afstand en verloor geen partij meer. Eindstand: 7-3. Café de Rietplas wist een knappe overwinning weg te slepen uit Apeldoorn door de Cashino Vrijbuiter 1 met 6-4 te verslaan. De beslissende solo werd met 4-1 gewonnen door Jan Dekker tegen Jelle Klaasen. The Switch DSWN Den Haag is het enige team in de hoofdklasse dat dit seizoen nog niet verloor. Afgelopen zaterdag werd er met 7-3 gewonnen van de Café de Schot. Real Magic en Oranjebar 3 waren erg aan elkaar gewaagd. Bij een 5-4 voorsprong voor het thuisspelende Real Magic speelde Kim Huybrechts tegen Jermaine Heijmans (die tot op dat moment al zijn partijen had gewonnen) om de beslissing. Kim wist de wedstrijd met 4-2 te winnen en dus was de winst voor Real Magic. Oranjebar 1 was deze week vrij.

 

Overgangsklasse B
Koploper Red Alert Bet Kolen blijft presteren in overgangsklasse B. Zaterdag werd Sterkdarts Goudenregenbar 2 met 8-2 verslagen. De Zwaantjes liep geen schade op in de achtervolging, maar dat scheelde niet veel. In en tegen Café Kafé werd de beslissende solo met 4-3 gewonnen door Colin Roelofs tegen Martin Soethof. Café d’n Beer is aan een sterke reeks bezig en won voor de vierde keer op rij. Dit keer waren ze met 9-1 te sterk voor de Fanatics uit Weert. L&L Nederhemert won na een 4-2 achterstand knap met 6-4 van Dart Team Venlo. Christian van Overdijk was in de solo te sterk voor Dave Proosten. Tenslotte won DC Ambiance met 8-2 van Oranje Bar 2 dat al weken in zwaar weer verkeert.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK