Oranjebar Mariahout op 10 mei de locatie voor het Open Laarbeek

Organiserend Draaijer Darts kiest op 1o mei 2015 voor de Oranjebar als locatie tijdens het Open Laarbeek dartevenement. 

 

Afgelopen maandag zijn de besprekingen tussen Peter van den Broek en Jaap Draaijer met betrekking tot het door Draaijer Darts te organiseren darttoernooi Open Laarbeek afgerond met als uitkomst de keuze van de Oranjebar als locatie te gebruiken. Opnieuw dus een dartevenement in Mariahout.

 

Draaijer Darts profileert zich sinds 2014 als organisator van toernooien binnen de Nederlandse dartwereld en heeft in het afgelopen jaar met name in Zuid-Holland, Brabant en Limburg hiervoor een markt gevonden. Op 10 mei aanstaande zal Draaijer Darts dus het Open Laarbeek organiseren bij de Oranjebar en tijdens dit toernooi ook de wedstrijdleiding verzorgen.

De organisatie van Draaijer Darts hanteert bij de door hun georganiseerde toernooien enkele regels die niet op ieder dartevenement worden toegepast. Het gaat hierbij om;
# Op de Toernooien van Draaijer Darts is elke deelnemer verplicht om te schrijven
# Draaijer Darts hanteert een systeem waarbij elke gewonnen leg een punt is. Bij gelijke stand in de poule, kijkt het systeem naar de legs voor en tegen. Hierdoor is het mogelijk dat iemand zelfs met 2 winstpartijen(3-2 / 3-2) als 3e kan eindigen in de poule. In een poule van 4 zal dat leiden tot plaatsing in de knock-out sheet van de verliezersronde. Door in te schrijven voor een toernooi van DraaijerDarts, gaat de speler akkoord met dit systeem.
# Leeftijdsgrens van 16 jaar en ouder (hierop worden geen uitzonderingen gemaakt)

Inschrijven kan via www.draaijerdarts.nl of op de wedstrijddag tot 13:00 uur. Er worden maximaal 48 deelnemers toegelaten. Aanvang van het toernooi is 13:30 uur en de inschrijfkosten bedragen €5,= per deelnemer.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK