Oranjebar Super Ranking 14; Yoeri Duijster pakt 1e dagzege ten koste van Kevin Verbakel

Onverwachte finalisten tijdens derde kwalificatiedag van Oranjebar Super Ranking 14. Yoeri Duijster verslaat Kevin Verbakel.

 

Deze week was het alweer kwalificatie dag 3 die werd afgewerkt na een weekje ”Carnavals-pauze”. Opnieuw een 16-tal deelnemers waren aanwezig om een gezellige avond te beleven en tegelijk punten te verzamelen om kans te blijven houden op deelname aan de finaledag.

 

Na de groepsfase waren het Hans Rooijakkers, Yoeri Duijster, Johnny Vos, Roel Donkers, Bjorn Brands, Kevin Verbakel, Oswin Streden en Niels Jansen die overbleven voor de volgende ronde. De kwartfinales levrde vervolgens de laatste vier winnaars op; Roel, Kevin, Oswin en Yoeri.

 

In de halve finale moest de 180-koning van de avond, Oswin Streden (7x 180) zijn meerdere erkennen in Kevin Verbakel die zich dankzij een 4-1 zege voor de finale wist te plaatsen. Yoeri Duijster op zijn beurt had ook een goede avond. Hij wist niet alleen vier keer een maximum score te noteren maar won ook overtuigend met 1-4 van Roel Donkers die zich afgelopen weekend nog had weten te plaatsen voor deelname (namens de PDB) aan de NL-Team kwalificaties.

 

Twee nieuwe namen in de finale dus waaruit weer blijkt dat darts onvoorspelbaar blijft. Het was al gezegd dat Yoeri een prima avond doormaakte en dat bleek ook in de finale tegen Kevin waarin hij voortvarend van start ging. Ondanks dat Kevin prima tegenstand bood stond er uiteindelijk 5-1 in het voordeel van Yoeri op het bord die hiermee zijn eerste dagzege in de Oranjebar Super Ranking boekte.

 

Uitslag kwalificatie dag 3; 1. Yoeri Duijster 2. Kevin Verbakel 3. Oswin Streden en Roel Donkers.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 14 wordt in verband met het Carnaval over twee weken gespeeld op dinsdag 03 maart 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK