Oranjebar Einde Carnavals darttoernooi 2016

Het carnavalsfeest 2016 wordt in Mariahout afgesloten met Oranjebar Einde Carnavals darttoernooi.

 

Het carnaval van 2016 belooft weer een groot spektakel te worden met als klap op de vuurpijl op 10 februari het Oranjebar Einde Carnavals Toernooi. Voorinschrijving is geopend en eerste deelnemers zijn al bekend.

 

Carnavalsvereniging “de Heikneuters” hebben samen met Prins Ludwig en Prinses Annemarie opnieuw voor een fantastisch programma gezorgd voor de periode 06 t/m 09 februari aanstaande. Natuurlijk maakt ook de Oranjebar deel uit van de diverse locaties waar evenementen en party’s worden georganiseerd.

 

Voor het vierde jaar op rij organiseert de Oranjebar aansluitend op het Carnavalsgeweld het Einde Carnavals Dart Toernooi. Op woensdag 10 februari kunnen dartliefhebbers het carnavalsgevoel van zich afwerpen in het toernooi dat van start zal gaan met het maximum van 64 inschrijvingen. De voorinschrijving is al begonnen en de eerste 20 aanmeldingen zijn al binnen. Wie gaat er dit jaar met de titel vandoor? Een overzicht van de inschrijvingen kunt u hier terug vinden.

 

Het toernooi is toegankelijk voor alle leeftijden en men hoeft niet verkleed te zijn om deel te nemen. Datum 10 februari. Aanvang ca 20:00 uur. De Oranjebar is vanaf 18:00 uur geopend.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK