Tussenstanden Peeland Dart Bond competitie

Het PDB dartseizoen ’15-’16 wordt vervolgd. Tijd voor een overzicht van de prestaties van de Oranjebar teams. Vier teams zijn reeds winterkampioen en gaan voor de eindoverwinning met titel.

 

Dit seizoen werd de Peelland Dart Bond competitie door de Oranjebar begonnen met 13 teams. In de Eredivisie werd gestart door de Oranjebar Lions, Oranjebar 1, Oranjebar 2 en Oranjebar SterkDarts. Het laatste team moest door omstandigheden na 3 speelweken worden teruggetrokken zodat er drie teams overblijven om meet te doen voor de titel. De Oranjebar Lions voeren, bijna vanzelfsprekend, de ranglijst in de Eredivisie aan en Oranjebar 1 & 2 vinden we terug op plaats 4 en 5 van de tussenstand.

 

In de 1e Divisie A vinden we Oranjebar 4, Oranjebar Limbo en Oranjebar 6 terug.  De ranglijst wordt hier aangevoerd door Oranjebar Limbo dat onder leiding van Tharsissia Werinussa aan een voortreffelijk seizoen bezig is. Oranjebar 6 staat op een verdienstelijke 5e plaats en Oranjebar 4 vinden we terug op de 12e plaats wat betekent dat daar wat werk aan de winkel is.

Ook in 1e Divisie B nemen drie Oranjebar teams deel. Oranjebar 9 staat hier stevig bovenaan de ranglijst en net als in de andere 1e Divisie vinden we een team terug op de 5e plaats (Oranjebar 8) en op de 12e plaats (Oranjebar 3).

 

Oranjebar 11 komt uit in de 2e Divisie. Captain Eefje van der Meijden bevindt zich met haar team in de middenmoot op een 9e plaats en moet normaal gesproken in staat worden geacht om zich in deze Divisie te handhaven.

 

In de 3e Divisie spelen twee Oranjebar teams. In Divisie A zien we Oranjebar 10 aan kop gaan in de race naar het kampioenschap. Oranjebar 5 staat in Divisie C op een 6e plaats maar het verschil met de nummer een is slechts vier punten zodat hier nog van alles mogelijk is.

 

Tenslotte het team Oranjebar 7. Dit team komt uit in de 4e Divisie E waar zij een goede 5e plaats innemen en nog steeds uitzicht hebben op een top drie klassering.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK